Ellenállás

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Disambig gray.svg.png Ez egy kétértelműsítő lap, ami a különböző szócikkek közötti megzavarodást segíti.

Az ellenállás sok mindent jelent. Se időnk se kedvünk mindenre kitérni. Ezért csak a lényeg van itt, alább. A többinek egyéni kutatómunkával kell utánanézni.

(Már akit érdekel).

Az ellenállás[szerkesztés]

Om
Ellenállatok párzási szokásai

Az ellenállás egy buddhelektronikai mennyiség. Mértékegysége az Om. Az Om egy gyökér mantra, híres a beszólásairól, ezért a kezdő bölcsészmérnök hallgatók általában kellő távolságot tartanak tőle. A hallgatók vizsgák előtt, kiengesztelésül, gyakran mondogatják az Om Mani Padme Hum mantrát, az ellenállások szelleméhez imádkozva bár rossz nyelvek szerint egy Padme nevű nő erotikus képeinek nézegetése közbeni gondolataikat (óó..hümm) fejezi ki).

Az ellenállás[szerkesztés]

Az ellenállás egy hadászati mennyiség. Mértékegysége az egy partizán per négyzetméter.

Az ellenállás[szerkesztés]

Az ellenállás egy kétlábú állat, az elektrozoológiai szlengben ellenállatként is ismert. Az ellenállatok csoportos lények, néhánytól a néhány százig terjedő hordákban élnek. Csoportjaikra jellemző, hogy sikeres működésükhöz többnyire más fajok egyedeinek bevonására is szükség van, így kedvelt társ-fajaik pl. a kondenzátor és a tranzisztor.

Az ellenállás[szerkesztés]

Az ellenállás bizonyos esetekben nem tartalmaz haszt, ilyenkor mondják, hogy az ellenállás hasztalan.

Továbbá[szerkesztés]

Nem tárgya jelen cikknek, de megjegyzendő, hogy az ellenállás szakkifejezést használja a partizánmozgalom, egyik-másik villanyszerelő és a szexuálpszichológia is, de bennünket ezek közül egyik sem érdekel.