Donald levele Viktornak

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

„Én írok Önnek, kell ennél több?”

~ Tatjána levele Anyegin elnökjelölthöz
Ha fú, ha fagy
„Fogja be a száját, vagy majd betapasztjuk!”

Háj!

Az igaz barát arról ismerszik meg, hogy a megfelelő időpontban, a megfelelő helyen és a megfelelő módon nyilvánul meg, úgy, hogy az internet hullámain mindenki tudomást szerezhet róla, akinek van szeme/szája/füle a látáshoz.

Még alig döngöltem földbe azokat, akik miatt Amerika már a lobogóján is csillagokat lát, szóval alig kezdődött meg az utolsó sztédzs a világ megváltásának állomásai sorában - és ez a barát máris kiállt mellettem!

Mindezért hálából azután, miután az amerikai nép felemel arra a méltó helyre, ahová való vagyok - és ahová csak én vagyok való... - az Empire State Buildinget Victor State Buildingre fogom átnevezni. Ezt sokan - helyesen - a győzelem épületének fogják majd fel, ám csak egy finom utalás lesz ez az én igazi barátomra, aki a kies Transzilvániában még a vérszomjas Drakulát is legyőzte és dicső fővárosa (Book arrest? vagy valami hasonló) ugyanúgy üdvözöl majd, mint az igazi ukrán hazafiak, akiknek tán még nem jutott eszébe, de bármikor eszébe juthat, hogy "Donald - Téged a Don áld".

Kind regards
Your Don

Donald Trump Signature.png

Symbol opinion vote.png Megjegyzés: (A szerk. megjegyzése: A levél nem hiteles. Többen hamisítványnak tartják, mert nem tételezik fel Donald Trampliról, hogy ilyen gördülékeny, bonyolult mondatokban tud fogalmazni akkor, ha éppen nem szidalmaz, ekézik valakit. Továbbá hamisítványnak tűnik azért is, mert hiszen ma már senki sem téveszti össze Magyarországot sem Romániával, sem Ukrajnával...)

„Ez a Trump egy... (Pszt! Úrilány így nem beszél!)”

Hillary Clinton signature.png

Az aláírás hiteléül: Hillary Diane Rodham Clinton

PS[szerkesztés]

„I Love You”
Orbán Viktor aláírása.jpg

The „beatless”: Orbán Viktor Mihály

Symbol opinion vote.png Megjegyzés: Esetleg „Stand by me”, „Help“ vagy valamelyik népszerű dal, nem derült ki, mire gondolt a költő.