Csuvetnámi rém

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

„Egyedem-begyedem, hopp-ide hopp-oda.”

~ Tökéletes úr, a Foszterék házából

„Mit mond Szekeres? Ahol nincs, ott ne keresd...”

~ mondta a csuvetnámi rémet kereső Szekeresnek Baboss Csaba
A csuvetnámi rém egy fantomképen

A csuvetnámi rém egy ismeretlen, veszélyes lény, aki Csuvetnám őserdeiben él. A mendemondák szerint John Rambo gyermekeként született egy kis csuvetnámi faluban. A csuvetnámi rém egyes hiedelmek szerint a forcsokat elszedi az emberektől ezzel mérhetetlen veszélynek kitéve a helybélieket.

A színes majmok éjszakája[szerkesztés]

A színes majmok éjszakáját a csuvetnámi rémhez kötik a csuvetkongok. A színes majmok éjszakáján az elmondások alapján egy csuvetnámi rémhez hasonló majomszerű lény felforgatta a geodéták falvát, név szerint Hong-Shi-Tok nevű kicsiny települést. Hong-Shi-Tok egy békés kis falucska volt, amíg a csuvetnámi rém el nem jött egy éjszaka. Azon az éjszakán halt meg Csing-csing Pisinovics 78 éves geodéta, akinek a szelleme azóta is az egyetlen Hong-Shi-Tokba vezető földúton kísért. Éjszakánként lehet hallani a suttogását, mely azt kérdi az arra járóktól: „Akar-e Ön geodéta lenni? Mert ugye a zöldséges szakma is mindig várja a karrieristákat.

A csuvetnámi rém a színes majmok éjszakáján nagy anyagi pusztítást okozott Hong-Shi-Tokban. Sok geodéta kénytelen volt földönfutóvá lenni vagy elmenni zöldségesnek.

A csuvetnámi rém leírása[szerkesztés]

Egyes rémült embörök ilyennek tetszettek látni a csuvetnámi rémet. Aztán kiszívták a vérüket és lementek alfába.

A szemtelen és a szemes tanúk állítatásaik szörint a csuvetnámi rém kékes színű szőrbundát visel, bár egyes helybeliek rózsaszínűnek tapintották a színét. Bizonyos hiedelmek szerint vannak akik limesz szagúnak deriválták ki a csuvetnámi rém szagát.

Lásd még[szerkesztés]