Blöáö

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Nos talán mindenkiben felmerül a kérdés hogy "WTF?!".

Na igen, szóval az úgynevezett "Blöáö" kultusz egy unalmas iskolai napon született amikor egy rendetlen diák kit csak úgy ismernek: "Ki tudja?"; egyszerűen megpiszkálta mit sem sejtő társának fülét, amit egy Blöeááö hangal kombinált. Természetesen semmi sem történt. De ő nem adta fel. És tovább folytatta. És hamarosan mindenki csinálta. Blöá itt. Blöáh ott.

Ismét a kérdés. – Ez mire jó vagy mivan? Nem értem!.

Hogy mire jó? Semmire. Tulajdonképpen csak mások idegelésére alkalmazzák. Emelett tökéletes a kínos csend megszakítására is, és ha már teljesen átragadt másokra is, akkor jól lehet szórakozni vele...

Csak úgy. Gondolj csak bele. Full csend van, egy emberekkel teli teremben. És egyszer megszólal a hang, mely mindenkit életre kelt, kombinálva egy másik ember füle megpiszkálásának valamilyen formájával. Az igazi, elterjedt mozdulatot nem lehet szavakban leírni, sőt magát a kultúrát sem. Épp ezért hamarosan megnyitja kapuját előttetek minden Blöáö tudás tára. Igen, egy honlap, amin teljesen elsajátíthatod ennek a hülyeségnek a mesterségét. Majd tovább adod, és így fog feléledni végre ez az alvó világ :D

A honlapot feltöltés után megtalálod. Link nélkül is. Garantálom.


A Wikipédia moderátoraitól őszintén elnézést kérek, hogy bemocskoltam az oldalt ezzel a cikkel, de ez valóban létezik egy egész városon végigtipor lassan; és kérem hogy ne kerüljön törlésre ez a kis bemutató. Ez nem vicc.Nem csak egy mániákus tizenéves ostoba szórakozása. Ez valódi!

Forrás[szerkesztés]

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)