10 tipp arra, hogy hogyan szabaduljunk meg a ráktól

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Miközben a kis hálós szatyraikkal a tengerparton keresztül a közértbe igyekezett a két gyanútlan leányzó, az egyiket elkapta egy rák és a vízbe rántotta. A másik lány riadt tekintete előtt a vízbe esett lány kétségbeesve küzd a szatyráért, melyet a rák el akar tőle lopni.

A rák korunk egyik legveszedelmesebb állata: váratlanul támad a tengerparton mezítláb sétáló gyanútlan emberre, aki ezután élete végéig ezzel a kegyetlen élménnyel kell együtt éljen. Manapság már számos csellel, és más úton is az ember közelébe férkőzik: van amikor salátának álcázza magát és különböző éttermek étlapjain ezen az álnéven éri el, hogy gyanútlan emberek szervezetébe jusson.

Emberre való veszélyezettsége miatt, földünk neves tudósai, számos kísérlet után, hosszú fáradtságos munkával megtalálták a rák ellenszerét! A következőkben a gyógymódokról olvashatunk és megelőzési javaslatokról:

 1. Fogjunk egy jó nagy követ és egyszerűen dobjuk rá a felénk közeledő rákra.
 2. Ha a kő alól a kis ebadta fondorlatos csellel kitért akkor egy hirtelen, gyors mozdulattal borítsunk rá egy tálat, vagy egy erre hasonlító tárgyat. Majd ennek a tetejére egy jókora követ helyezve, hagyjuk el a helyszínt. Mellékhatásként esetenként derékfájás fordulhat elő, a nehéz kő emelésétől.
 3. Ha ez sem vált be, vágjuk le az egyik ujjunkat majd tegyük bele egy átlátszó műanyag dobozba. Rothadó ujjunk szagára előbújik a rák és akkor suppsz tegyünk rá a doboz fedelét. Miután jó alaposan körülnéztünk, hogy nehogy egy állatvédő legyen mögöttünk, tegyük a dobozt egy napsütötte helyre, majd gyorsan hagyjuk el a helyszínt. E gyógymódnak akkor van csak mellékhatása ha nem vagyunk elég óvatosak és egy okoskodó állatvédő feljelent minket a rendőrségen. Éppen ezért gyengén látóknak nem javasolt ez a módszer.
 4. A negyedik módszer a lakhely megválasztásán múlik. Sok évvel ezelőtt zsidó gyarmatosítók alattomos szándékkal Budapest egyik patakját, valamint több kerületének nevébe is (titokban) becsempészték a „rák” szót, így mintegy beleszuggerálta az ottani lakosokba a rákot, s ezzel megkönnyítette a zsidó inváziót.[1]
 5. A rák alattomosságára utal az is, hogy sokszor kedves, megbízható embernek álcázva magát egészen a közelünkbe férkőzik. Ezért mielőtt valakit öt méternél közelebb engednénk magunkhoz, kérjük el a születési bizonyítványát ugyanis valamilyen még fel nem tárt rejtély miatt a rákok csak június 22. és július 22. között képesek emberi testbe bújva vadászútra indulni.
 6. Soha nem együnk salátát. De mást se együnk, így biztos elkerüljük, hogy a legfondorlatosabb rák is bekerüljön a szervezetünkbe
 7. Soha nem menjünk tengerpartra.
 8. Soha nem menjünk sehová, de inkább oda se.
 9. Még jobb ha az ágyból se állunk fel.
 10. De 100%-os módszer csak az, ha meg sem születünk. Még jobb az, ha ráknak születünk, mert hát mindig jobb, ha mi ijesztgetünk, mintha minket ijesztgetnének.

Jegyzetek[szerkesztés]

<references>

 1. Hálás köszönettel tartozunk ezen felfedezésért a Magyar Tudományos Bambagyári Kurucakadémia kutatóinak