101 lehetőség a lehetőségek hazájából

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Felhívjuk a figyelmet, hogy az innovációs lapunk által kínált lehetőségek, akár már megvalósultak, akár ezután valósítja meg valaki, az kizárólag a véletlen műve! A versenybe akkor is érdemes beszállni!

 1. A tömegközlekedés árának kötelező és alternatíva nélküli biztosítási díjjal való megemelése, mellyel a hazánkban előforduló cunami esetén a teljes körű kártalanítást biztosíthatjuk.
 2. Adatlopás elleni védekezésként weblap indítása, melyen mindenki 2 svájci frankért regisztrálhat, és felteheti összes adatát. Így nem kell az APEH, az Ügyfélkapu, a Veszprémi Egyetem, stb. intézmények és szerverek véletlenszerű hibáira bízni adataink nyilvánosságát.
 3. Házi vágással elláthatjuk családunkat, hússal, de mindezt a házi kolbászfüstölősajtérlelő - házinyomda – máknemesítő integrált helyiségünkben végezzük az udvari klozet árnyékában.
 4. Alkalmazzunk településünkön képesítés nélküli rendőrt, orvost, tűzoltót, mentőst, ügyvédet, jegyzőt, mérnököt, bábát, kőművest, ácsot, autószerelőt, stb. hiszen rövid gyakorlat után mindarra képtelenek lesznek, amire a hírekben híressé vált, adóforintokból kitaníttatott társaik azonnal képtelenek.
 5. Ha taxivállalatot alapítunk, a tarifájába építsünk be felárt, mert az utas akár repülőn is, esetleg gyalog is mehetett volna, és a szivargyújtót is használhatta volna például mobil feltöltésére.
 6. A balatonátúszás pótdíja a téli korcsolyázás, fakutyázás és lékhorgászat, valamint madárfütty-hallgatás lehetőségét tegye elérhetővé csekély 10% többletért.
 7. A vasúti utazás lehetősége, átszállás nélkül Tokióig, menedzser osztály bevezetését indokolja mindenki számára, egyszerű turista pótjeggyel, aranyban megfizetve.
 8. Arzénmentes ivóvizek arzénnal dúsítása az EU szabványokban megengedett mértékig, a karsztvizek versenyképességét csekély áremeléssel biztosítja. Légy Te ebben az Első!
 9. A múzeumokban be kell vezetni a kétperces kiállítást, és az ötperces kiállítást, ami a sportban is bevált. A pénzbüntetést csekken kell befizetni.
 10. A könyvtárakat privatizálni kell, majd átnevezni Tudásház- ra. A könyveket senki nem fogja így itt keresni, el lehet azokat adni, vagy fűteni lehet vele a lehűlt gazdaságot.
 11. A labdarúgás színesebbé tétele lehetséges a biatlonhoz hasonlóan 10 percenként lövészet beiktatásával. Akár hungarikum is lehet! A licencdíjat az Artisjust és a Providencia konzorciumával szedessük be külföldön.
 12. Új korszakhoz érkezett a Windows Live™ Messenger-közösség. Átléptük a bűvös határt, mostantól egyértelműen átvették az uralmat az instant üzenetekben az idétlen emotikonok és villódzó szöveganimációk, és kezdik végleg kiszorítani a virtuális chatszobákból az olvasható betűket. A leszámolás közel, az IM-függő társadalom radikálisai már bontogatják a pezsgőt. Segítsünk nekik, irtsuk ki az ódivatú, szemnyugtató szövegeket képernyőinkről!
 13. 89 satöbbi...