Őcsény

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

„Jól kinézünk, ha nincsen már egy pirézünk (sem)!”

~ Népköltés
Asszonták az idegenek (ahogy űk saját magukat híták: migráncsok), hogy békével gyűttek, azúnban elitták előlünk a sok jó piát a kocsmábúl.
Bouncywikilogo.gif
Azok számára, akiket a Wikipédia lefizetett: a Wikipédiának van egy elég gyenge kis szócikke a(z) Őcsény témáról.

Őcsény piréz település Tolna–Húzna megyében. Besenyő „Időutazó” János 2048-ból egy kis csúszással 2017-be[1] érkezvén asszonta, hogy a migráncsok elfoglalták Őcsényt és kőne egy kis segítség, me nem bínak velük Ó'bán Viktó' seregéve' se. Elísszák a jó kis piát a kocsmábú és a hejieknek má' nem is hagynak a kis mitugrászok. Hó'gy szakadna má' rájuk az é'g.


Története[szerkesztés]

Őcsényt megalapították. Valamikor. A frász se tudja mikor. Aki meg tudja, az lusta ide beírni.

Alapítása után hadat üzent Szexárdnak. A háborút Öcsény nyerte, mivel egy bazinagy atombombát dobott szexárdra. A háború Géza bácsi(tudja a rák - 2035) elmondása szerint régen volt.

Az Őcsényi díszszemle

Őcsény 2020-ban hivatalosan is függetlenedett Magyarországtól. Fülöp "Időutazó" János első tette egy giganagy katonai parádé megrendezése vót, ami alatt egy 2012-es mulatós megamix szólt.

La'basjegyzet[szerkesztés]

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. 2018-ba akart vóna érkezni, azúnban tú' sok cefrét tőtőttek beléje a migráncs sátánfajzatok, ami kissé bódúttá tette az idő...húk'...hurokban.