Vita:Nyugdíjasok

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Gizmóka (vitalap | szerkesztései) 2009. június 20., 16:13-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Nem vagyok nyugdíjas, de ezt a szöveget elhibázottnak és humortalannak tartom. A vita:Vasvár oldalon írtam erről.--Linkoman 2009. június 19., 09:34 (UTC)
Akkor nagyon jó környéken lakhatsz. Szóval téged még sosem tapostak le a mozgólépcsőn, buszról leszállva? Nem jársz bevásárolni? Megvan az a tudósítás, amikor nyugdíjasok aktív részvételével tömegverekedés tört ki három guriga sajtért? Észt vesztve menekültek a fiatalok. A ki kinek adja át a helyét pedig egész egyszerűen sztereotípia. Egy fiatal is sántíthat, fájhat ez-aza, miközben a nyugdíjaskorú meg lehet makk és egészséges is...Gizmóka Füstjelek
Nem azonos az élményanyagunk. Akkor ez is humor, megértettem. Tehát: ahol nyugdíjasok tolakodnak, ott nincs demokrácia (lásd Vasvár). Majd igyekszem ezt a tanulságot viccesnek tartani, elkezdtem trenírozni.--Linkoman 2009. június 19., 20:36 (UTC)
Semmi közöm a Vasvár cikkhez, a nyugdíjasok és a demokrácia kapcsolatát én sem értem. De ez nem jelenti azt, hogy a belinkelt szócikkek esetében a belinkelt szócikknek bármilyen felelőssége lenne a kiindulási szócikk miatt. Vedd ki a linket, és megszűnik a kapcsolat a a vasvári elvetemült nyugdíjasok és hazánk többi nyugdíjasa között.
Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. június 20., 06:15 (UTC)
Mi az a banyatank? Bevásárlókocsi? Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. június 20., 16:07 (UTC)