„Vita:Az Uncológus válaszol” változatai közötti eltérés

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
25. sor: 25. sor:
   
 
Uncológusaink a következők, – a személyi sérülések elkerülése érdekében másoktól ne fogadjanak el tanácsot! (A későbbiekben közöljük az illetékes szerkesztő azonosítóját is – ''aláírás: Adatvédelmi Biztos'').
 
Uncológusaink a következők, – a személyi sérülések elkerülése érdekében másoktól ne fogadjanak el tanácsot! (A későbbiekben közöljük az illetékes szerkesztő azonosítóját is – ''aláírás: Adatvédelmi Biztos'').
*Szende
+
#[[User:Immanuel|Szende]]
*Szundi
+
#Szundi
*[[User:OsvátA|Morgó]]
+
#[[User:OsvátA|Morgó]]
*Hapci
+
#Hapci
*Tudor
+
#Tudor
*[[User:Gizmóka|Vidor]]
+
#[[User:Gizmóka|Vidor]]
*Kuka
+
#Kuka
* [[User:Távozószerkesztő|Poszthumusz, de Örökös és Tiszteletbeli UPSz-os]]<ref>Tanult Olvasóink is tudják, csak heten voltak... Mi is következik ebből?</ref>, a Fegyelmi Bizottság Elnöke<ref>A mai nappal ({{most}}-kor) elhagyta a projektet).</ref><ref>Hja, aki megválasztásakor nem létező szerkesztők szavazataival nyert, annak le kell mondania...</ref>
+
#[[User:Távozószerkesztő|Poszthumusz, de Örökös és Tiszteletbeli UPSz-os]]<ref>Tanult Olvasóink is tudják, csak heten voltak... Mi is következik ebből?</ref>, a Fegyelmi Bizottság Elnöke<ref>A mai nappal ({{most}}-kor) elhagyta a projektet).</ref> <ref>Hja, aki megválasztásakor nem létező szerkesztők szavazataival nyert, annak le kell mondania...</ref>
   
 
== Lábjegyzetek ==
 
== Lábjegyzetek ==

A lap 2008. április 21., 17:36-kori változata

Az Unciklopédia Demokratikusan Választott Főpuccsistái átadják a Békegalambot, mint a megbékélés zálogát a Wikipédia Főszakácsának.

Egy percig tartó titkos tárgyaláson a Wikipédia és az Unciklopédia szerkesztősége Megnemtámadási Szerződést kötött. A jegyzőkönyvet nyolcvan évre titkosították.

Megjegyzés: kiszivárgott.

OsvátA Palackposta 2008. február 8., 16:14 (UTC)
Mi az az UPSZ? User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 16., 08:43 (UTC)

Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza

Killedbitsch.

Ki az a Killedbitsch? User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 16., 09:23 (UTC)

Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza


Ewill B. Killedbitsch, kórtárs pénzköltő, a Fejezetek egy szubjektív innácista adomakriptológiai vulgárblogból állandó rovat főszerkesztője, és számos kiváló költemény szerzője. Ewill B. Killedbitsch 2008. március 16., 18:52 (UTC)

Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza


Milyen Unciklopédista az, aki ilyen kérdést feltesz? A Fausti Szerződés első bekezdésének első dolga az UPSz közelebbi meghatározása:

"1. avagy főczikkely: Az Unciklopédia Produkciós-és Szervezőiroda Korlátolt, Felelőtlen és Részvétlen-Társaság (a továbbiakban: UPSZ) szent és sérthetetlen, a világon semmiért nem vállal felelősséget."

Mint eltávozott, de Posztumusz és Örökös[1] Tiszteletbeli Tag, Gizmóka szerkesztőt felkészületlensége miatt Fegyelmiben részesítem. Ma csak egy szál répát vacsorázhat, és nincs bulizás! Távozószerkesztő 2008. március 16., 09:10 (UTC)

A répát felajánlom Távozószerkesztő részére, a szabadidő értelmesebb eltöltése céljából....--User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 16., 09:23 (UTC)

Bejegyzett Uncológusaink

Sajnos az utóbbi időben előfordult, hogy visszaéltek Uncológusaink jó hírnevével, és válasz helyett önpolírozással foglalkoztak.

Uncológusaink a következők, – a személyi sérülések elkerülése érdekében másoktól ne fogadjanak el tanácsot! (A későbbiekben közöljük az illetékes szerkesztő azonosítóját is – aláírás: Adatvédelmi Biztos).

 1. Szende
 2. Szundi
 3. Morgó
 4. Hapci
 5. Tudor
 6. Vidor
 7. Kuka
 8. Poszthumusz, de Örökös és Tiszteletbeli UPSz-os[2], a Fegyelmi Bizottság Elnöke[3] [4]

Lábjegyzetek

 1. A vagyon tehát feloszlik a maradék szerkesztők között? Enyém a zebramintás ágytakaró!
 2. Tanult Olvasóink is tudják, csak heten voltak... Mi is következik ebből?
 3. A mai nappal (2021. 08. 5. 03:32 -kor) elhagyta a projektet).
 4. Hja, aki megválasztásakor nem létező szerkesztők szavazataival nyert, annak le kell mondania...