„Vita:Az Uncológus válaszol” változatai közötti eltérés

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Valaki tiltsa le az IP-jét, negyedszer vezetem át szerkesztési ütközés miatt...)
25. sor: 25. sor:
 
*[[User:Gizmóka|Vidor]]
 
*[[User:Gizmóka|Vidor]]
 
*Kuka
 
*Kuka
* [[User:Távozószerkesztő|Posztumusz, de Örökös és Tiszteletbeli UPSz-os]], a Fegyelmi Bizottság Elnöke<ref>A mai nappal ({{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}} {{CURRENTDAY}}, {{CURRENTTIME}}-kor) elhagyta a projektet).</ref>.
+
* [[User:Távozószerkesztő|Poszthumusz, de Örökös és Tiszteletbeli UPSz-os]], a Fegyelmi Bizottság Elnöke<ref>A mai nappal ({{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}} {{CURRENTDAY}}, {{CURRENTTIME}}-kor) elhagyta a projektet).</ref><ref>Hja, aki megválasztásakor nem létező szerkesztők szavazataival nyert, annak le kell mondania...</ref>
   
 
== Lábjegyzetek ==
 
== Lábjegyzetek ==

A lap 2008. március 16., 09:24-kori változata

Az Unciklopédia Demokratikusan Választott Főpuccsistái átadják a Békegalambot, mint a megbékélés zálogát a Wikipédia Főszakácsának.

Egy percig tartó titkos tárgyaláson a Wikipédia és az Unciklopédia szerkesztősége Megnemtámadási Szerződést kötött. A jegyzőkönyvet nyolcvan évre titkosították.

Megjegyzés: kiszivárgott.

OsvátA Palackposta 2008. február 8., 16:14 (UTC)
Mi az az UPSZ? User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 16., 08:43 (UTC)

Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza

Killedbitsch.

Ki az a Killedbitsch? User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 16., 09:23 (UTC)

Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza


Milyen Unciklopédista az, aki ilyen kérdést feltesz? A Fausti Szerződés első bekezdésének első dolga az UPSz közelebbi meghatározása:

"1. avagy főczikkely: Az Unciklopédia Produkciós-és Szervezőiroda Korlátolt, Felelőtlen és Részvétlen-Társaság (a továbbiakban: UPSZ) szent és sérthetetlen, a világon semmiért nem vállal felelősséget."

Mint eltávozott, de Posztumusz és Örökös[1] Tiszteletbeli Tag, Gizmóka szerkesztőt felkészületlensége miatt Fegyelmiben részesítem. Ma csak egy szál répát vacsorázhat, és nincs bulizás! Távozószerkesztő 2008. március 16., 09:10 (UTC)

A répát felajánlom Távozószerkesztő részére, a szabadidő értelmesebb eltöltése céljából....--User:Gizmóka Gismoticon1.PNG 2008. március 16., 09:23 (UTC)

Bejegyzett Uncológusaink

Sajnos az utóbbi időben előfordult, hogy visszaéltek Uncológusaink jó hírnevével, és válasz helyett önpolírozással foglalkoztak. Uncológusaink a következők, – a személyi sérülések elkerülése érdekében másoktól ne fogadjanak el tanácsot! (A későbbiekben közöljük az illetékes szerkesztő azonosítóját is).

Lábjegyzetek

  1. A vagyon tehát feloszlik a maradék szerkesztők között? Enyém a zebramintás ágytakaró!
  2. A mai nappal (2021 08 3, 04:31-kor) elhagyta a projektet).
  3. Hja, aki megválasztásakor nem létező szerkesztők szavazataival nyert, annak le kell mondania...