Vita:A szinekhdoché története

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Szaliferenc (vitalap | szerkesztései) 2010. október 29., 15:10-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Álhír[szerkesztés]

Aquote2.png M. Szinekdokhé (16), alsó-aparazdi lakos tegnap délután egy vasvillával halálra szúrta testvérét, M. Eratót (†19). A tíz szúrással megölt áldozatot elvonszolta az Apara-patak partjáig, és ott a vízbe lökte, amikor az éppen ott szolgálatot teljesítő K. Áron őrmester felfedezte. A gyilkosság kiváltó oka egyelőre ismeretlen, a rendőrség most a szülők után nyomoz, előre megfontolt, brutális névadás gyanújával. A tragédiában osztozik a káini testvérpár hat fiú- és lánytestvére: Párisz (18), Hermész (17), Klütaimnésztra (15), Püthagórasz (14), Antigoné (13) és az örökbe fogadott Ildikó (12). A szomszédok szerint az édesanyjuk állítólag újra gyereket vár, s most találgatják, mi lesz a neve. Aquote1.png
~ Blokk Független azaz Fel nem Akasztott Hírügynökség, 2010.10.29.

Kedves Álhír-író!

Úgy gondoltam, hogy ez ne a vitalapon legyen, hanem a szócikkben. Átmásoltam. Remélem nem haragszol. Köszönöm! Szaliferenc 2010. október 29., 15:09 (UTC)