Tíz parancsolat, hogyan legyél valódi antirasszista

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Gubbubu (vitalap | szerkesztései) 2020. június 5., 19:22-kor történt szerkesztése után volt. (→‎A valódi antirasszisták 10 parancsolata)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A valódi antirasszisták 10 parancsolata

 1. Az igazi, valódi és jó antirasszista minden közéleti esemény kapcsán zavargást rendez. Különösen, ha fekete esik áldozatul rendőri erőszaknak, ami akkor is rasszizmus, ha az esestnek semmi köze a bőrszínhez. Fehér ember halála viszont semmiképp sem rasszizmus, sőt ennek felvetése a rasszizmus.
 2. A valódi antirasszista az első adandó alkalommal (ld. 1.) kirabolja a helyi Nike boltot, hiszen nem birtokolni egy Nike cipőt a rasszizmus maga;
 3. A valódi antirasszista köteles felégetni a tartózkodási helyéhez legközelebbi hétemeletes épületet, hiszen hétemeletes épületben élni nyilvánvalóan egy nagyon súlyos formája az elvetemült rasszizmusnak;
 4. A valódi antirasszista meglincsel és haladéktalanul agyonver minden bolttulajdonost, aki megpróbálja megakadályozni, hogy az üzletét a valódi antirasszisták kirabolják. (A lincselés során elhunyt fehér boltos halála, ami sajnálatos esemény, de a rasszizmus rendszerszerű velejárója, pajtás, bónuszpontot ér!) Ugyanis nyilvánvaló, hogy boltot birtokolni és a benne tárolt javakat pénzért árusítani nagyon, de nagyon rasszizmus, pajtás. Az egész rendszer rossz, nem mi tehetünk róla, hanem a belekódolt rasszizmus! ez van.
 5. A valódi antiraszista köteles nyájban megtámadni a valódi rasszistákat, akik mindenféle szimbólumokat (elsősorban horogkeresztet vagy nemzeti zászlót, másodsorban vaskeresztet, keltakeresztet, körkeresztet, kardkeresztet, fehér cipőfűzőt stb. ) hordanak. Ez nyílt provokáció és potenciális gyilkosság, az ilyet már csecsemőkorábasn vízbe kellett volna foly(!)tani. Bármilyen zászló vagy jelvény hordozása és mutogatása a sarlós-kalapácsosson kívül, nyílt és provokatív rasszizmus!
 6. A valódi antirasszista minden lehetséges fórumon hangoztassa - minél hangosabban, annál jobb -hogy a többi rassz, vallás és ideológia tagjai és képviselői születésüknél fogva - jaj, kimondani is szörnyű - PRIVILEGIZÁLTAK!!!!!!! Minden ilyen rassz, vallás és ideológia képviselőinek kuss van, nekik azt kell hallgatniuk, mondaniuk és tenniük, amit a valódi antirasszisták mondanak, különben ELNYOMÓK !!!!! Az elnyomóknak nincsenek szabadságjogaik! Ideje mindenkinek felismernie, hogy az elnyomók és az elnyomás olyan probléma, ami évezredek óta el van hallgatva! A problémákat pedig kezelni kell. Ököllel, vagy még jobb késsel, tesó. Ne késs a késsel, haver, mert a kés az mégiscsak kés! Mert minden ember testvér, tesókám, és a szeretet az szeretet! Mi ebben hiszünk! És ti abban hisztek, amiben mi, különben baj lesz, akarom mondani, jaj, elnyomnak!
 7. Minden más rassz, vallás és ideológia összes képviselője születésétől fogva ELNYOMÓ!!!!! Még akkor is, ha úgy táncolnak, ahogy a valódi antirasszista fütyül. Hé, haver, rendnek kell lenni, és tudniuk kell, hol a helyük!
 8. A valódi antirasszista egy valódi antirasszista. Mindenki más, aki nem egy valódi antirasszista, még akkor is, ha antirasszista, ál-antirasszistának számít, és így valódi rasszista. Ha rendőr vagy, akkor bőrszínedtől függetlenül rasszista vagy. A tűzoltók és tűzoltónők szintén rasszisták, az adószedők és gázóraleolvasók is. Meg a kukások, főleg, ha fehérek vagy van karórájuk.
 9. A valódi antirasszistának mindenhez és mindenhez IS joga van. Mivel egész életén keresztül elnyomták! Mindig igaza van, és automatikusan jóképű vagy csinos, hacsak nem földönkívüli vasútállomás.
 10. Az egész világ rasszista, kivéve a valódi antirasszistát.
 11. Csak a halott rasszista a jó rasszista. Hogy ki a rasszista, ld. fent.

megjegyzés: Hasonló tízparancsolat fektethető le a valódi elemkereskedő béték, a valódi méhjogvédők, a valódi antifasiszták, a valódi feminyisták, a valódi zsendőr-testületek satöbbik számára. Well, CEU on next week Everybody!

(Robin Kutshcera Bitschbeard, kortárs filosofőr & zsendőr-passzivista, Ewill B. Killedbitsch kórtárs pénzköltő jóbarátja).