„Ruhat” változatai közötti eltérés

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a (uncikkek)
(fitying)
 
(15 közbenső módosítás, amit 4 másik szerkesztő végzett, nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
  +
{{idézet|Lazíjjuk mán, még beszo' rúhat.|A pénzügyminiszter bejelenti a megszorítások végét.}}
A '''Ruhat'''ról nagyon keveset tudunk. Az egyetlen, ami elmondható róla, az egy közmondásból következtethető ki: Nem eszik embert. (Vö. Nem a ruhateszi az embert.)
 
  +
{{idézet|Ruhat e tű vagyis This needle is ruhat.|Angol fordítóiskola kezdőknek}}
  +
'''A ruhatról nagyon keveset tudunk'''. Az egyetlen, ami elmondható róla, az egy közmondásból következtethető ki: nem eszik embert. (V.ö.: nem a '''ruhat''' eszi az embert.)<ref> Nem lehet ugyanakkor kizárni azt az eshetőséget sem, hogy ezt az úgymond "közmondást" csak a ruhat meghatalmazott védőjeként eljáró [[sztárügyvéd]] találta ki, ez esetben pedig egy [[fabatka|lyukas garas]]t nem mernék tenni a ruhat ártatlanságára.</ref>
   
  +
==Ősei==
{{Sablon:Félkész}}
 
  +
Feltételezzük, hogy a velejéig ruhadtak lehettek az őseik. A ruhatok hite szerint az első ruhatot a [[Isten|Nagy Ruhatervező ]] alkotta meg még az idők kezdetén.<ref> Nem tévesztendő össze az [[Idők vége|Idők Végével]]</ref>
[[Kategória:Blődli]]
 
  +
  +
== Elterjedése ==
  +
: Bárhol előforduhat.
  +
  +
== Ellenségei ==
  +
A ruhat könnyen eshet áldozatul parazitás fertőzésnek. A főbb kórokozók a ruhatka és a ruhatetű. Ezektől a ruhatisztító tudja csak megszabadítani a szegény kis ruhatokat.
  +
  +
: A ruhat természetes ellensége a ruhatolvaj, amely álmukban rabolja el a fiatal ruhatokat. Ez - sajnos- igen gyakori, mióta drága a ''ruhat ár''.
  +
: A férfiak erős ellenszenvvel viseltetnek a ruhatokkal szemben, amit az is bizonyít, hogy inkább a ruhatlan nők iránt táplálnak fokozott érdeklődést.
  +
  +
{{L}}
  +
 
[[Kategória:Blődli]][[Kategória:Állatok]]

A lap jelenlegi, 2013. július 22., 15:38-kori változata

„Lazíjjuk mán, még beszo' rúhat.”

~ A pénzügyminiszter bejelenti a megszorítások végét.

„Ruhat e tű vagyis This needle is ruhat.”

~ Angol fordítóiskola kezdőknek

A ruhatról nagyon keveset tudunk. Az egyetlen, ami elmondható róla, az egy közmondásból következtethető ki: nem eszik embert. (V.ö.: nem a ruhat eszi az embert.)[1]

Ősei[szerkesztés]

Feltételezzük, hogy a velejéig ruhadtak lehettek az őseik. A ruhatok hite szerint az első ruhatot a Nagy Ruhatervező alkotta meg még az idők kezdetén.[2]

Elterjedése[szerkesztés]

Bárhol előforduhat.

Ellenségei[szerkesztés]

A ruhat könnyen eshet áldozatul parazitás fertőzésnek. A főbb kórokozók a ruhatka és a ruhatetű. Ezektől a ruhatisztító tudja csak megszabadítani a szegény kis ruhatokat.

A ruhat természetes ellensége a ruhatolvaj, amely álmukban rabolja el a fiatal ruhatokat. Ez - sajnos- igen gyakori, mióta drága a ruhat ár.
A férfiak erős ellenszenvvel viseltetnek a ruhatokkal szemben, amit az is bizonyít, hogy inkább a ruhatlan nők iránt táplálnak fokozott érdeklődést.

  1. Nem lehet ugyanakkor kizárni azt az eshetőséget sem, hogy ezt az úgymond "közmondást" csak a ruhat meghatalmazott védőjeként eljáró sztárügyvéd találta ki, ez esetben pedig egy lyukas garast nem mernék tenni a ruhat ártatlanságára.
  2. Nem tévesztendő össze az Idők Végével