Olvasási irányelvek

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen OsvátA (vitalap | szerkesztései) 2011. március 3., 15:55-kor történt szerkesztése után volt. (Rossz kategória: ki)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Hamarosan magyarul is kiadják az Unciklopédia képregényváltozatát.

Először is arra kérünk, figyelj arra személyre, aki felolvassa neked ezt a szócikket.

Mi értékeljük, hogy döntő elhatározásra jutottál, és megjutalmazod a szemeid, és azt ami a két füled között van az Unciklopédia[1] gondolatébresztő tartalmával.[2]

Irányelvek[szerkesztés]

 • Látsz mindenféle fekete pacákat, amik úgy néznek ki, mint a girbegurba szempillák. [3] Ezek a betűk.
 • A betűk ügyesen csoportosítva szótagokat, és szavakat alkotnak. Hogyan történik ez a varázslat?
 • Lassan mozgasd a szemeidet balról-jobbra, de vigyázz, egy időre állj meg, mert ha teljesen körbemennek a fejeden, borzasztó hamar elszédülsz, és az senkinek sem lenne jó, ugye?[4]
 • A szavak mondatokat alkotnak. Meglepő lehet számodra, de néha van értelmük.[5]
 • Az értelmes mondatok néha humort tartalmaznak. Ezt fel is kell ismerni, ami nagyon nehéz ugrás.[6]
 • A humort érteni kell. Ehhez elengedhetetlen a humorérzék. Ha azt gondolod az itteni cikkek azért íródtak, hogy személyedben, meggyőződésedben téged sértsenek, akkor nagyon el vagy tájolva. Ezek a szócikkek azért íródtak, hogy mosolyt csaljanak az arcodra.
 • Most már készen állsz az olvasásra. [7]

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
 1. Azt is tudjuk, hogy utálod a könyveket,a matekot, és a kémiát (vagyis máris mehetsz a tampontévébe dolgozni), és az enciklopédiákról csak annyit tudsz, hogy nagyon tudnak fájni, ha ráejted őket a lábadra.
 2. Tedd le azt a kisbaltád öreg, még ha nem is érted a viccet.
 3. Plázacicáknak: A szemöldök és a szempilla a szem környékén és a homlok alján (tudjátok, ami kicsit előre és fent van a fülbevalóitoktól) volt megtalálható néhány elfajzott divatbarbár egyednél.
 4. Ha lázadó alkat vagy, megpróbálkozhatsz a jobbról balra történő olvasással, de ez szerfelett ritkán hoz eredményt. Tegyünk egy próbát: Kék. Na, hogy ment?
 5. Ha nem magániskolában tanulsz, akkor olvasási tanulmányaidat csak annyiban finanszírozza az állam, hogy biztonságosan felismerd a nagy pártok nevét, és képes legyél egy tetszetős X-et húzni egy körbe, urambocsá' egy négyzetbe.
 6. Elfáradtál? Még egy kis banánt?
 7. Vagy nem. Nem ígértük meg a lehetetlent.
Gorillatrans.gif Hogyan csináld? 
Ez a szócikk része az Unciklopédia Csináld magad! sorozatának. Nézd meg a többi tanácsunkat is!
Nem fogod megbánni!