Magyarország

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen 88.209.210.103 (vitalap) 2010. december 10., 13:26-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Magyarország
A magyar zászló Ő maga a címer
Zászló Címer
Mottó:: ...és dögöljön meg a szomszéd, [[Van két tehened|másik] tehene is! BIKICSUNÁJ
Nemzeti Himnusz[1]
Jelenleg nincs. A nőnuszok tiltakozása miatt.
Magyar anyaföld
Főváros PestBuda
Demokratikusan választott diktátor Mindig másik..
Diktátorhelyettes Változó.
Államforma Államazállamban.
Hivatalos nyelv Eszközlés és foganatosítás alatt ...
Hivatalos vallás Adóbe-. Adó-benem-.
Nemzeti sport Privatizáció, és további vagyon elleni bűncselekmények
Független? Mindig az. Legalábbis keddenként. Egyéb napokon: NATO, EU, USA, OPEC, SSSR
Hivatalon kívüli nyelv A jó nénédet, hát nem láttad, hogy nekem van elsőbbségem?!?!
Fizetőeszköz Kecskefej. Jól elsózva. [2]
Népesség? Menekülőben.
GDP Per Fő 200 pacal (Attól függ, volt-e szombaton lefejezés).
Szex? Igen, kérem.
Internet Top level Domain .Húú
Etnikai összetétel Elit 1%
Éhezők 95.1%
Futballhuligánok 5°%
Magyarok 37%
Magyarabbak 59%
Ezek aztán a magyarok! 32%
Hídfoglalók 2%
Szőke nők 20%
Pornószínésznők 14%
Bölcsészek 40%
Írástudatlansági ráta 1,5 Nobel-díjas 10 millió anyátokközt sorozatfüggő
Különleges képességek Önpusztítás, sírva-vígadás, szadistákra szavazás, székházégetés

Add, óh, Uram, ki vagy, vagy nem vagy,
Rossz hátam alá a karod:
Úgy emelj el innen magadhoz,
Ne lássanak a magyarok.
   ~ Ady Endre, magyar költő

Magyarország az az ország, ahol szem nem marad szárazon. [3]

Lokáció

Elterjeszkedés, definíciókísérlet

Magyarország Budapest külterülete, ahol véletlenszerűen magyarok helyezkednek el házakban, amelyeket költséghatékonyságilag városokba és falvakba rendeztek az erős emberek. Magyarország tehát Budapesten túl és Pirézián innen található, bár az USA-hoz igazodván a Budapesten élők többségének fogalma sincsen, mi található azon kívül, ha egyáltalán található azon kívül valami.

Határai

A mai Közép-Európa térképek hibásak Magyarország határait tekintve, mert nemrégiben megállapították, hogy Magyarország a csodával határos.

Városok és falvak

Magyarországon, ahol nem puszta, vagy valóságsó forgatási helyszín van, ott városokat és falvakat találhatunk. Ilyen például Balmazújváros, Bélapátfalva, Budapest, Dérkelet-Szoboszlókemetheketmárkekestárojoknemét, Debrecen, Eger, Esztergom, Győr, Kazincbarcika, Kocsord, Balatonkuvasz, Lickóvadamos, Lövőpetri City, Nagykanizsa, Miskolc, Mocsolád, Mucsa, Pécs, Pilisborzasztó, Sálgaotarjaan, Szeged, Hódkolcpestküle-Gersekelmenreegyházasfalu és Tatabánya. A településeken különleges mértékű civilizáció zajlik, ennek jele képpen Unciklopédia cikkeket írnak az emberek, az ebből fakadó kulturális javak már-már a Világegyetemen mutatnak túl.


Magyarország fővárosa sok-sok évig Budapest volt, 2009-től Sálgaotarjaan, míg 2010-től Pécs[4] lesz. 2012-től pedig már nem számít. A nagyhatalmak továbbra is Bukarestet ismerik el Magyarország fővárosának.

Magyarország lakosságának 15 %-a másodosztályú szolgatelepeken (úgynevezett lakótelepeken), 5 %-a pedig ezek feljavított változataiban, lakóparkokban lakik. [5]

Szakadár területek

Amióta a Viharsarok kimondta a függetlenségét, azóta elvesztette legszelesebb táját, ahol szélerőműveket építhetett volna. A Viharsarokban ugyanis akkor viharok dúlnak, hogy az ilyen erőművek potenciális kapicátassal termelnek és talál az árampazarló Magyarország állandó áraméhségét kielégíthetnék, így többet lehetne nézni a Múúnika-show, a Celeb, a Vacsoravilágháború műsorokat és az államilag irányított egyéb néphülyítéseket[6]. Már mindenki annyira belefáradt a volt főfejes Gyurcsány Ferenc kormányának hosszú döglődésébe és a Fidesz-misék prédikációjába, hogy már minden tájegység függetlenedni akar, most, hogy már mindenki alapíthat nemzetállamot a világon, nem csak Butapest.

Viharsarok példáját Somogyország is követte.

Társadalom

Magyarország lakói nagyon jó fejek, alkoholisták és csonka családokban élnek. Az átlagéletkor ebben az országban a legalacsonyabb az Európai Unióban, szívbajban, tüdőrákban és keringési zavarokban is itt halnak meg legszívesebben az emberek. Kimagasló sikereket tudunk felmutatni az öngyilkosság területén is, a világ női közül másodikként a magyarok vetnek véget önkezükkel életüknek a statisztikák szerint. A legális abortuszok tekintetében bronzérmet nyert a magyar lakosság ugyanazon a vetélkedőn. Szintén a világ népei körében szerzett előkelő helyet a magyar egy további kategóriában: a földkerekségen nálunk jut egy főre a legtöbb napraforgómag.

Néplélek

A magyaroknak – nagyjából az u.n. Honfoglalás idején – egy Siegmund Freud nevű kazár sámán bedumálta, hogy pesszimisták, amit viharos gyorsasággal el is hittek. Himnuszukban ez kétségbeejtő megfogalmazást nyert az itt következő megható sorokban:

Balsors, akit Reagan tép,
Hozz rá víg esztendőt!

Figyeljük meg: az alapvetően optimista, jövőlátó költő is mindösszesen csak egy évet kér az Úrtól. Annyival már beérné.

Vallás

A magyarországi társadalom végletesen megosztott. Magyarországon életkoronként változik a vallás:

A gyerekek fele fenyő-fahívő, másik fele húsvétinyúl-hívő.

A tinik temploma a disco, e szent helyen prófétákat megszégyenítő könnyen vallási látomásaik vannak, rossz nyelvek szerint ez nem az áhitattól van, hanem különböző szintetikus anyagoktól.

A fiatal felnőttek rituáléja, hogy havonta elzarándokolnak a bankba, befizetni a törlesztőrészletet. E vallás papjai a rituálé elmulasztása esetén vezeklésként lakhelyelhagyást szabnak ki (egyes eretnekek ezt hitelnemfizetés miatti árverezésnek nevezik).

A középkorú férfiak zarándokhelye a kocsma, az igaz hívők minden nap részt vesznek rajta.

Feleségeik esti litániaként megnézik a Barátok közt aktuális részét. Berényi Szent Miklós életét kötelező ismerni, szent Magdi anyus halála kötelező gyásznap böjttel és önostorozással.

Erős a gyurcsányizmus a nyugdíjas nénikék körében, e vallás rituáléi a gyógyszertárban, orvosnál s a kisboltban zajlanak.

Nemzeti ünnepek

Magyarországnak négy nemzeti ünnepe van: a hanuka, a heppinyújír, а velöntájn nap és a hellóvin.

További kisebb ünnepi napok:

 • December 1. Vak Béla koronázásának évfordulója - Az átlátható gazdaság ünnepe.
 • Április 6. Mátyás király halálának az évfordulója - Az igazság napja.
 • Július 29. Márta nap - Korrupciós emléknap.
 • Január utolsó pénteke - Hosszú hétvége a sítúrára induló kormánytagoknak.
 • Május 1. A vörös szín ünnepe. És szabadnap közalkalmazottak számára.

Változó ünnepek (az ünneplés módja ugyanaz: tömeges lökdösődés az akciós hajszárítóért és házimoziért, több sérült, káosz, mentőautó)

 • Új Tesco nyílt fantasztikus kedvezményekkel
 • Új Auchan nyílt fantasztikus kedvezményekkel
 • Új Kika nyílt fantasztikus kedvezményekkel
 • Új Electro World nyílt fantasztikus kedvezményekkel
 • Új Cora nyílt fantasztikus kedvezményekkel

Nyelv

A hivatalos nyelvnek nincs külön megnevezése, magyarnak nevezik azt is, de hozzá kell tenni, hogy a hivatalnokok és a magyarok nem értik egymást, és kommunikációjukhoz szótár használata szükséges. Egy példa:

A legtöbb turista halálát a magyar nyelv okozza
hivatalos nyelv köznapi magyar nyelv
Amennyiben Ön 30 napon belül ismételten és felszólítás ellenére sem teszi lehetővé a fentebb feltüntetett időpontban munkatársunk számára a gázmérő készülék tartózkodási helyére való szabad betekintés eszközlésének megvalósítását, úgy kénytelenek leszünk olyan intézkedéseket foganatosítani Önnel szemben, miszerint lépések történnek majd bírósági eljárás keretén kívüli pótdíj meghatározása ügyében, amelynek összege nem múlhatja alul az Ön mindenkori bankbetétjének 120%-át. Ha a gázóraleolvasó a munkaidődben érkezik (és miért ne?), akkor számíthatsz a számládon hasraütésszerű, de mindenképp tekintélyes összeg megjelenésére.

Beszélik még az inglis és dajcs nevű nyelveket is.

Történelem

Magyarország 1920-ban
Searchtool right.svg Fő szócikk: Magyarország történelme

A magyarok sokáig nyereg alatt puhították a húst és hátrafelé nyilaztak, ezért folyton elvesztették a csatákat.[7] Magyarország a világ leglúzerebb országa, ezért olyan szomorúak a BKV járatain munkába menet az emberek (v.ö. a spanyolok a tömegközlekedési eszközökön is mosolyognak, ők egy csomó aranyat összelopkodtak Dél-Amerikában a középkorban). A mindenki lop elve alapján a magyarok is próbálkoztak hasonlóval, de mivel lúzer népről beszélünk, a kalandozásokat természetesen pár évtized alatt leverték, a törököket pedig a mindenki adakozik elve alapján szolgálta ki a szánalmas nép. Egy vers állítása szerint nyögött Mátyás király fekete serege alatt Bécsnek büszke vára, de ennek sem volt értelme, mert Bécs alatt Magyarország később sokkal jobban nyögött. Szóval a dolognak pár száz év múlva olyan (példátlan) adakozás lett a vége, hogy azt máig megemlegetik az operettnácik és a Népszava szerkesztői. A lúzer népet a winnerek után hardcore nácik és hardcore komcsik gyalázták és lopták szanaszét, s mikor a magyar vezetőség is rádöbbent a mindenki lop elvére, azt már az ország határain belül fejlesztette tökélyre, teljesen új, idehaza kifejlesztett liberálbolsevik módszerekkel. Az ország piaci elvek alapján, de parlamentáris eszközökkel folytatott (félre)vezetésének újkeletű elnevezése a Merkantildemokrácia.

Története

A legújabb kutatások szerint is vitatott időben, (de valamikor elég régen) olyan emberek akik addig máshol éltek, hosszú vándorlás után beköltöztek a mai Magyarország területére. Hogy a bevándorlók kik voltak, írásbeliség híján már akkor sem tudta senki. Annyi bizonyított, hogy a környéken élők (akik már nem voltak analfabéták) magyaroknak hívták őket csöppet sem titkolt falánkságuk miatt.[8][9] Az őslakók közül a bevonulást követően többen (egyesek szerint sokan) tragikus hirtelenséggel elhunytak. Az összefüggések még nem tisztázottak, a rosszindulatú találgatásokat pedig az Unciklopédia csak azért se közli.[10]

Meg nem erősített források azt állítják, hogy a Magyarok, új lakóhelyüket megvásárolták az előző tulajdonostól, de egy koszos gebén, és néhány ráaggatott emléktárgyon kívül semmit nem erősítettek meg szemtanúk.
A diplomáciai kapcsolataikat nem ápolták túl okosan, mivel a helyben lakásnak, a földművelésnek, és úgy általában a munkának még nem voltak hagyományai, a szomszédok vendégszeretetéből éltek. A szomszédok persze néhány évtized után ezt megunták, és néhány Magyart testi fenyítéssel, és egy üzenettel zavartak haza, mi szerint nekik ebből elég.

Az önpusztító életmódról önfenntartásra kellett váltaniuk, ehhez valamiféle államszervezetet kellett kiagyalniuk. Bár sokan fáradoztak az addig preferált általános anarchia fenntartásán, az országot vezető család a környező országok rossz példáját követve azok vezetési struktúráját másolta le, úgy gondolták „Ez király!” (Ezzel vette kezdetét a magyarok örökös sorstragédiája: mindig a rossz példát követik.)

Szegény nyomorult magyaroknak mindenük megvolt a reformhoz, koronájuk viszont egy darab se. Rabolni már nem mertek, (az ilyesmiért többször nagyon megverték őket) úgyhogy úgy elhatározták, kérnek valakitől. De kitől? Gondolták a „királyok királya” megszánja őket, ezért követet indítottak, hogy meglejmolja a pápát.

Őszentsége megszánta a magyarokat, és adott nekik egy koronának látszó tárgyat. Hogy hol szerezte, mikor miből ki készítette, azóta sem sikerült hitelt érdemlően kideríteni. [11]

Az államalapítással elkezdődtek az ország történetét azóta is átszövő valláspolitikai viták, ezeket általában véresen, de gyorsan sikerült lezárni, az alap felállás az volt ha az elveket nem lehet kiirtani, akkor a követőit kell felkoncolni.

Mikor az országnak már volt keresztény királya unalmas évszázadok következtek, családon belüli viszályoktól eltekintve szépen szaladt az ország szekere. Egyszer viszont elfogyott a család is, a magyaroknak rá kellett ébredniük, hogy importra szorulnak uralkodóból. Nem volt olcsó, de megkapták. Az akkor egyszerűnek és célszerűnek látszó megoldás hagyománnyá vált, bármi kell a magyaroknak, azóta is rohadt drágán, külföldről szerzik be.[12]

Működött a gazdaság, nagy volt a jólét, de ez szemet szúrt sokaknak. Egyes népek anyagi haszonszerzés céljából portyáztak az országban többször is, mások pedig sok évtizedes vendégségbe jöttek kiélvezni a hely adta lehetőségeket. [13] Egyéb sajnálatos események is voltak, parasztháborútól a szomszédokkal folytatott marakodáson keresztül sok eredeti színfolttal gazdagították a magyarok a Vén Európa törtelmének lapjait.[14]

Hatalomelosztás

Magyarország államformája provinciális anarchikus panama. A legfőbb hatalom a lakásüzérek és a bankárok kezében összpontosul, a politikusok mindezek tevékenységének passzív szemlélői csupán avagy aktív résztvevői. A Parlamentben azon pártok kerülnek kormányra, amelyek éppen több figyelmet fordítanak a médiamegjelenésekre. A parlamentbe bejutott pártok mindegyike korporatista, a kormányon lévő pedig diszkantista, ugyanakkor ezeket sem lehet hatalmon lévőnek titulálni. Érdemi munka többek között a politikai korrektség miatt nem folyik. Az ország mindenkori miniszterelnöke ünnepélyes beiktatása alkalmával automatikusan megkapja a McVallan-díjat, amellyel az őrá vonatkozó, mindaddig a pillanatig alaptalan rágalmakat szentesíti és foganatosítja. Az országban természetesen más díj is létezik, ezek közül a legnagyobb tekintéllyel a KISZ-kitüntetés bír, amellyel a potentátok közérdekért végzett verejtékes munkáját értékeli a független zsűri. A magyar államgazdaság teljes egészében külföldi cégeké, az államalakulat George W. Bush és Simon Perec magántulajdona.

A hívő póktömegekre gyakorolt befolyása révén fontos szerepet játszik a hatalomelosztásban a Szuverén Póknemzetség Lovagrendje, amelynek feladatai között szerepel a Magyar Köztársaság és a vatikáni Szentszék függetlenségének és területének védelme.

Gazdaság

Magyarország gazdasága 100 %-ban MLM-ben (multi level marketing) zajlik.

Ipar

 1. Ezen a régión belül ismeretlen fogalom, ezért Magyarorszon bevezették az iparűzési adót, amit az egész világon elismernek innovatív jellege miatt. Ez az ipart elűző tevékenységet adóztatja, így nyújtva bevételt a különben üres államkasszának.
 2. Magyarország leghíresebb iparága a nehéziparként is emlegetett kemény pornó. Ezzel kapcsolatban azonban több legenda kapott szárnyra az elmúlt időben, köztük a legelterjedtebb, hogy az egész világon a magyar pornóipar a legjelentősebb, ami független megfigyelők szerint az amerikai konkurencia miatt nem igaz. Kétségtelen ugyanakkor, hogy a magyar prostituáltak kamera előtt végzett széptevése Európa-szerte egyike a legjelentősebbeknek: lányaink vita nélkül megfogják a munkaeszköz végét.

Tudomány

Az országban számos, tudományt mívelő és magas ikújú ember van, ők a Tudósok. A legnépszerűbb diszciplína sajnálatos módon a politológia[15], ennek van a legtöbb művelője (10 millió pár 100 ezer, 2006 jan., KSH). A maradék matematikával foglalkozik.

Magyarországon különösen elterjedt az a vélekedés, miszerint ebben az országban volna a legtöbb Nobel-díjas pro Kopf – alátámasztva ezzel a nép unmatematikális voltát –, holott Izland bőven odaver, az Amerikai Egyesült Államokról nem is beszélve. A végleg megsemmisítő igazság azonban az, hogy Magyarországon arányaiban éppen a legtöbb idióta él.

A két leghíresebb magyar találmány a golyóstoll és a Rubik-kocka. Magyar feltaláló épített először (teljesen használhatatlan) helikoptert is.

Gasztronómia

Searchtool right.svg Fő szócikk: Vitaminmentes menü

Híres nemzeti étel az algopyrin és a nyeles aszpirin. Az átlagmagyar ezeket a finomságokat legfőképp piknik-kosárban hordja magával, általában nyugtató vagy szívgyógyszer társaságában. A fiatalabb nemzedék olykor LSD-tablettával él, de füves cigarettából mindig kéznél tart egy adagot. A folyékony halmazállapotú élelmiszerek között említésre méltó a hígító és a feles, illetőleg utóbbinak különböző kvalitású megjelenési formái: a kevert, a vegyes és a dió. Fröccsöt és sört csak a tehetősebbek isznak, vízből viszonylag sok van.

A magyarok nagyon szeretik a Túró Rudit, ami ehető és egészséges. Nélkülözhetetlen táplálék az ország területén a vajaskenyér és az alma nevet viselő csemege.

Sport

Sajnálatos módon a nemzet, minden sportágban, igen gyengén teljesít nemzetközi versenyeken, (a hazai versenyeket viszont mindig magyar nyeri) a történelem folyamán a hullámvölgyek mellett eltörpülnek az esetleges kiugró teljesítmények. Az egyetlen sportág amelyben eddig nem találtunk legyőzőre, az a földönfutás.

Állatvilág

Hiénák, sakálok, pumák országa

Magyarországon kizárólag képzeletbeli állatok élnek, a valódiakról legalábbis csak a kiválasztott keveseknek van tudomása. A pannon puma nevű jószágot egy magyar politikus találta ki a tátrai tigris mintájára, majd miután értő fülekre talált, megalkotá a hun hiéna faját is a második napon. És látta Kókadt János, hogy ez jó. Mondá tehát teremtményinek: Szaporodjatok és sokasodjatok, és vonjátok uralmatok alá a magyar gazdaságot! Látta Kókadt János, hogy ez is jó. A harmadik napon újabb állatokat teremte, ezeket azonban egytől egyig bezavarta az Ország Házába. Mondá nékik: Szaporodjatok és sokasodjatok, és vonjátok uralmatok alá a szabad gondolatokat! A negyedik napon ismét állatokat teremte, és az emberek helyébe ülteté őket. Az ötödik napon csak úgy passióból megalkotta a szélkakast és a vakondokot. Hatodik nap már nem volt, mert addigra csődbe ment az ország és mindenki éhenhalt.

Amire büszkék vagyunk

A magyar vakfutrinka (Duvalius hungaricus) a rovarok (Insecta) osztályába, a bogarak (Coleoptera) rendjébe, és a futóbogarak (Carabidae) családjába tartozó állatfaj. Az Aggtelek környéki karsztvidék barlangjaiban él. (Pocsékul. A hallása sem a régi).

Híres magyarok

„Magyarországon sztár az, akinek integet a paraszt.”

~ Keresztury Tibor

Az alábbi lista nem teljes, ugyanis a magyarok magyarnak tartanak mindenkit, akinek bármelyik felmenője egyszer is megszólalt magyarul, vagy akár csak hallott a lecsóról.

Anettka
Benkefőy Engelbert
Bornemissza Ákos
Body Endre
Bundics bácsi
Chuck Norris
Csernus Doktor
Edömér Haknish
Erős Pista
Dugovics Titusz
Faraday Mihály
Gyulai Kolbász
Gordonka
Gyurcsány Ferenc
József Attila
Kőmíves Kelemen
Lonard daNinci
Kolumbusz Kristóf
Lúdas Mátyás
Matuska Szilveszter
Pány vitéz
Petőfi Sándor
Szalacsi Sándor
Uhrin Benedek
Uri Geller
Vértesszőlősi Sámuel, alias Homo erectus paleohungaricus, továbbá: Samu
Bányai Rudolf, : alias Rudapitechus Hungaricus

Magyarország az EU-ban

Helyünk az EU kebelén.

Hazánk néhány éve csalatkozott az EU-ba/hoz. Azóta a farkasok (Németország, Franciaország és Nagy-Britannia) szerint mi vagyunk az újonnan csatlakozott kelet-európai bárányok között a Fekete Bárány. Az euro ld.:€ bevezetése ebben az országban kerül utoljára a tagállamok között bevezetésre, aztán rá egy évre gazdasági csőd miatt az Európai Unió széthullik (persze miattunk).

Országimázs

Sokan tevékenykednek hazánk eladásán, mind szó szerint, mint marketing szempontból, így nagyon sok okos dolgot tudtunk meg:

 • Egy levegőben, erdők fölött szálló sál jobban vonzza a külföldieket, mint Tony Curtis animált viaszbábuja.
 • Tankkal végigmenni Budapest utcáin csak James Bond rajongóit hozza lázba, az átlagos turistát nem.
 • Állítólag egy csomó dolgot nyertünk, pedig nem is vettünk sorsjegyet.
 • Az ország lakossága K. Pistók után újabb gyereksztárral gazdagodott. A Fúj Magyarország program elsőként az ablaküvegezők anyagi fellendülését hozta, mert az örökösen ismételt szignál hallatán lassan már mindenki kivágja a kezében tartott távirányítót az ablakon.

Jegyzetek

Bouncywikilogo.gif
Azok számára, akiket a Wikipédia lefizetett: a Wikipédiának van egy elég gyenge kis szócikke a(z) Magyarország témáról.
 1. ld. még: Balsors.
 2. Ha 2050-ig sikerül lecsökkenteni a vidéki népességet az 1 millió budapestire, akkor 2051-től az euró.
 3. A parlagfű hazája.
  • A parlagfűre rálépni és/vagy elszívni szigorúan tilos!
 4. Csak halkan jegyeznénk meg: höhö...
 5. A többi képviselő és épp szökésben van.
 6. Vö. Wikipédia...
 7. Ez főként amiatt következett be, hogy hirtelen beértek egy csalitosba, benne azzal a sok lelógó ággal.
 8. Több európai nyelven az evés vagy az éhség szó nagyon hasonló hangzású, mint a „magyar”. Vagy nem, de akkor is jól hangzik, úgyse fogsz utána nézni.
 9. Kivéve a lengyeleknél. Ott valamiért a szénre hasonlít.
 10. Pláne, hogy még nem évült el.
 11. Széchenyi óta legalábbis senki nem próbálkozott.
 12. Még akkor is, ha ehhez nekik kell megcsinálni, és exportálni
 13. Ismerős helyzet, ki is csinált már ilyet?
 14. A spanyol nátha nem a magyarok hibája, és a passzátszelet sem magyar fingotta.
 15. A politológus – hasonlóan a szociológushoz és a sztrájkszakértőhöz – olyan létforma, amelyik csak este nyolctól este fél tizenegyig létezik, amikor a tampontévé ügyeletes, belevágok-a-szavadba műsorvezetőnője kérdez tőle égbekiáltó ostobaságokat az éppen kialakult helyzetről.

Külső hivatkozások


Magyarság
Magyararms.gif
Magyararms.gif

Magyar ember
ÁkosÁlmosOrbán ViktorGyurcsány FerencLyukas kétfillérMagyar királyokIgazmondó emberek
Gyomormosoda
GulyásGulyás magyarosan • Gulyás szalmonellásan • Gulyás elsózvaGulyás turistáknakGulyás kakastökével

Bukarest * A magyar kultúra fővárosa * A Mars többi kolóniája * Halászbástya * Egri bikavér