„Magyarok” változatai közötti eltérés

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
5. sor: 5. sor:
 
{{idézet|Ez a cikk, mint egy botfülű eunuch: se' füle, se farka.|Hárem a magyar igazság}}
 
{{idézet|Ez a cikk, mint egy botfülű eunuch: se' füle, se farka.|Hárem a magyar igazság}}
   
A '''magyarok''' a legmagyarabb magyarok. [[Magyarország|Magyarokon]] egy hét törzsből álló embercsoportot kell érteni. Összlétszámuk úgy 15 millió fő, habár valószínű, hogy ennek a fele sem ''igaz''.
+
A '''magyarok''' a legmagyarabb magyarok. Összlétszámuk úgy 15 millió fő, habár valószínű, hogy ennek a fele sem ''igaz''.
   
 
# A mai kormánypárt a Fidesz<ref>koalícióban a KDNP-vel.</ref>. E pártnak alapvető jellemzője, hogy a miniszterelnöknek mindig hitelt adnak, majd miután rájönnek, hogy ők még mindig kis házakban, lakásokban élnek, a törzsfőnök pedig egy villában, elkezdenek háborogni. Ekkor a miniszterelnök rituálisan vagyonvizsgálatot kér a NAV-tól, amely teljhatalommal a háttérből irányítja az embereket. (A miniszterelnök ezt négyévente megisméti). Ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy ha valamely alattvaló megpróbál kijutni a jurtaéletszínvonalból, a NAV a már fent említett vagyonvizsgálat nevű szertartáson bejelenti, hogy az illető megszegte a Törvényt, és ilyenkor a nemkívánatos elem életét ellehetetlenítik. Egyébként minden alárendelt vallomást köteles tenni a NAV-nak. Ennek a vallomásnak a rendje:
==A hét törzs==
 
 
** 1. A NAV felszólítja az alattvalót a vallomástételre.
 
 
** 2. Az alattvaló kitölt egy <var>x</var> oldalból álló kérdőívet, majd ezt eljuttatja a Hivatalhoz.
A hét törzsüket az alábbiakban lehet leírni:
 
 
** 3. A hivatal segít kijavítani. Ezzel az a célja, hogy a Törvény nevében cselekedjék, ami szerint a túl alacsony adó helytelen. Ha a Hivatalhoz szegődött [[matematika|matematikusok]] rossz (vagyis alacsony) számokat hoznak ki a leírtakból, akkor hajtják végre ezt a lépést.
 
# A mai kormánytörzs az emeszpések törzse. <ref>Volt. Mikor e szócikk iratott. ''Ma már csak emlék, a szíven könnyedén átfutó, bolondos...''</ref> Ennek a törzsnek alapvető jellemzője, hogy a törzsfőnöknek (modernebb államokban miniszterelnök) mindig hitelt adnak, majd miután rájönnek, hogy ők még mindig jurtákban élnek, a törzsfőnök pedig egy villának nevezett, nem hordozható építményben, elkezdenek háborogni. Ekkor a törzsfőnök rituálisan vagyonvizsgálatot kér a magyarok szakrális szervezetétől, az APEH-től, amely teljhatalommal a háttérből irányítja a hét törzset. (A törzsfőnök ezt négyévente megisméti). Ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy ha valamely alattvaló megpróbál kijutni a jurtaéletszínvonalból, az APEH a már fent említett vagyonvizsgálat nevű szertartáson bejelenti, hogy az illető megszegte a Törvényt, és ilyenkor a nemkívánatos elem életét ellehetetlenítik. Egyébként minden alárendelt vallomást köteles tenni a Szakrális Hivatalnak. Ennek a vallomásnak a rituális rendje:
 
** 1. Az APEH felszólítja az alattvalót a vallomástételre.
 
** 2. Az alattvaló kitölt egy 345643564654 oldalból álló kérdőívet, majd ezt eljuttatja a Hivatalhoz.
 
** 3. A hivatal visszaküldi, hogy az alattvaló javítsa ki. Ezzel az a célja, hogy a Törvény nevében cselekedjen, ami szerint a túl alacsony dézsma (modern államokban gúnyosan adóként emlegetik) helytelen. Ha a Hivatalhoz szegődött [[matematika|matematikusok]] rossz számokat (vagyis alacsony számokat) hoznak ki a leírtakból, akkor hajtják végre ezt a lépést.
 
 
** 4. Az alattvaló a javítottat elküldi a hivatalnak.
 
** 4. Az alattvaló a javítottat elküldi a hivatalnak.
** 5. A hivatal ezekután beszedi a dézsmát, amely a magyar által megtermelt évi átlagos 3,45 krumpli 87,6 százalékát elviszi. A családok a maradékból élnek meg.
+
** 5. A hivatal ezekután beszedi az adót.
  +
Sok ideje áll háborúban az MSZP-vel.
A törzsről megemlítendő, hogy hosszú ideje háborúban áll a fideszes törzzsel.
 
 
# Az MSZP a második párt. Ennek a pártnak ősi ellensége a fent leírt Fidesz. Az ellentét okára - ami feltehetően úgy 16 éve áll fenn - már egyik fél sem emlékszik, mivel nincs történetírás, és az átlagéletkor a magyarok közt alacsony. Színe #f00, a csoportot szintén az elnöke irányítja. Ennek az a kedvelt időtöltése, hogy a Fidesz elnöke semmittevését kritizálja (aki cserébe az ő mégsemmibb munkáját ócsárolja). Sajnos nincs jó humorérzéke, nem mond olyanokat, hogy "ha nem tetszik, akkor el lehet menni". Alapjában véve ez a csoport is hasonló nyomorban él, a Szakrális Hivatal őket is hasonlóképp kezeli.
 
# A fideszes törzs a második törzs. Ennek a törzsnek ősi ellensége a fent leírt emeszpések törzse. Az ellentét okára - ami feltehetően úgy 16 éve áll fenn - már egyik fél sem emlékszik, mivel nincs történetírás, és az átlagéletkor a magyarok közt alacsony. A törzsi szín a narancssárga, a csoportot szintén egy törzsfőnök irányítja. Ennek az a kedvelt időtöltése, hogy az emeszpés törzsfőnök semmittevését kritizálja (aki cserébe az ő mégsemmibb munkáját ócsárolja). Sajnos neki nincs jó humorérzéke, nem mond olyanokat, hogy "ha nem tetszik, akkor el lehet menni". Alapjában véve ez a csoport is hasonló nyomorban él, a Szakrális Hivatal őket is hasonlóképp kezeli.
 
 
* A többi törzs elenyészően kicsi, nem érdemelnek szót. Most beszéljük a törzsek közös szokásairól:
 
* A többi törzs elenyészően kicsi, nem érdemelnek szót. Most beszéljük a törzsek közös szokásairól:
**Munkastílus. Jellegzetes a magyarokra, hogy ha például utat kell építeni, kiküldenek tíz (egyébként alulfizetett, de fizetett) munkást, akik a következőket teszik:
+
**Munkastílus. Jellegzetes a magyarokra, hogy ha például utat kell építeni, kiküldenek tíz gyémántdrága munkást, akik a következőket teszik:
 
*** 1 munkás építi az utat. Egyébként ennek köszönhető, hogy Magyarországon évente át tudnak adni 0,011 km autópályát, amin el tudnak jutni a helyi magyarok a közösségi házhoz, a kocsmához.
 
*** 1 munkás építi az utat. Egyébként ennek köszönhető, hogy Magyarországon évente át tudnak adni 0,011 km autópályát, amin el tudnak jutni a helyi magyarok a közösségi házhoz, a kocsmához.
 
*** 4 munkás elmegy meginni egy korsó sört a közösségi házba.
 
*** 4 munkás elmegy meginni egy korsó sört a közösségi házba.
 
*** 2 munkás már abban elfárad, hogy ránéztek a lapátokra. A szemgolyók (amikből mindenkinek ráadásul kettő van) mozgatása fárasztó. Ők elmennek aludni egy árnyas fa alá.
 
*** 2 munkás már abban elfárad, hogy ránéztek a lapátokra. A szemgolyók (amikből mindenkinek ráadásul kettő van) mozgatása fárasztó. Ők elmennek aludni egy árnyas fa alá.
 
*** 2 munkás kilopja az üzemanyagot a gépekből, majd ezt olcsón eladják, és otthagyják az egész fene országot, Dubaiba költöznek.
 
*** 2 munkás kilopja az üzemanyagot a gépekből, majd ezt olcsón eladják, és otthagyják az egész fene országot, Dubaiba költöznek.
***Az utolsó munkás mást nem is tesz, csak azt a jelentést írja a törzsfőnökének, hogy minden a terv szerint elvégezve.
+
***Az utolsó munkás mást nem is tesz, csak azt a jelentést írja a törzsfőnökének, hogy minden a piac szerint elvégezve.
**** A törzsfőnök ellopja az uniós pályázati pénzt, magánrepülőt vesz, kiutazik Horvátországi villájába, majd megválasztják polgármesternek azzal az indoklással, "nehogy a fideszes törzsfőnök is tudjon lopni".
 
 
**Államszervezet.
 
**Államszervezet.
***Az államot a legnagyobb törzs, az emeszpések vezetik.
+
***Az államot a legnagyobb párt, a Fidesz vezeti.
***Az ország pontos határai nem ismeretesek, de egy vezető véleménye szerint: "Nem mindegy? Egy kicsi itt... egy kicsi ott... arrafelé... korruptak es gazdaguk ijen tudumányuk nélkül is lehetönk... messze van az ószág szíle... amarra mög küzel. No, oszt jó napot!"
 
***Földrajzi szempontból az ország egy, az amerikaiak számára is jól érthető jellemzéssel írható le: "Vannak sok síkságok, meg dombok, meg van hegy is. Van tó is. Meg még van folyó is. Meg van nagy pusztaság is. És mindez itt is van is."
 
 
**Hagyományok. Néhány jellemző hagyományuk:
 
**Hagyományok. Néhány jellemző hagyományuk:
***Választások. Négyévente tartott rituális rivalizálás a törzsek között.
+
***Választások. Négyévente tartott rivalizálás a pártok között.
***Evés. Gyakorlati célját nem ismerik, de csinálják, mert szokás. A magyarok igencsak kedvelik a pacalpörköltet, ami más emberek számára ehetetlen: ez gyakorlatilag megtisztított, ecetes vízzel leforrázott, sós, ételízesítő porral ízesített, háromszor megfőzött (ld. még [[Ludas Mátyás]]) kérődzőgyomorból készül.
+
***Evés. Gyakorlati célját nem ismerik, de csinálják, mert szokás. A magyarok igencsak kedvelik a pacalpörköltet, ami más emberek számára ehetetlen kérődzőgyomorból készül.
***Ivás. A közösségi házakban (helyi nyelven kocsmák, esetleg korcsmák, netán presszó, ivó, páb, stb) történik, és addig csinálják, amíg az emberek bele nem halnak.
+
***Ivás. A kocsmákban történik, és addig csinálják, amíg az emberek bele nem halnak.
***Káromkodás. Hagyomány, hogy a magyarok jókat káromkodnak, ha belemennek a szekerükkel (autószerű, állati erővel hajtott, Európában kétszáz éve nem alkalmazott jármű) a kátyúk valamelyikébe, ha meglátnak valakit, aki egy másik törzshöz tartozik, ha unatkoznak, vagy ha mást már nem tudnak mondani.
+
***Káromkodás. Hagyomány, hogy a magyarok jókat káromkodnak, ha belemennek az autójukkal a kátyúk valamelyikébe, ha meglátnak valakit, aki egy másik törzshöz tartozik, ha unatkoznak, vagy ha mást már nem tudnak mondani.
 
Röviden ennyit lehet mondani a magyarokról. A turistáknak nem javasolt, hogy e közé a vad nép közé menjenek. Az utazási irodák magyarországi útra nem nyújtanak biztosítást, mivel a turisták alig huszada tér vissza épségben. Az épségben visszatérteknek pedig alig kilencede jut haza mentális egészségüket megőrizve. Sajnos, e cikk írója nem volt benne ebben a kilencedben.
 
 
 
==Híres magyarok==
 
==Híres magyarok==
*Dugovics Titusz, törökverő [[Vita:Dugovics Titusz| (1)]]
+
*Dugovics Titusz, törökverő [[Vita:Dugovics Titusz|(1)]]
  +
*Petőfi Sándor
*Koplárovics Béla, Manchaster-verő [[Vita:Magyarok#Dal Koplárovics Béláról (netlelet)|(2)]]
 
  +
*Rózsa Sándor
{{csonk-szakasz}}
 
  +
*Széchenyi István
 
 
==A magyarok valutája==
 
==A magyarok valutája==
  +
Forint
:Nyugati bankárok gyakran mondogatják: Uram, a magyarok valutájától ments meg minket!
 
: Néhány szomszédos velünk-együtt-csatlakozó előnye (fór) int: jobb az euró, mint a forint (persze lehet, hogy ezt csak addig hisszük, amíg az eurót be nem vezetik.)
 
   
 
{{isaporhamu}}
 
{{isaporhamu}}

A lap 2017. augusztus 28., 09:12-kori változata


„Nem minden magyar tehet arról, hogy magyar.”

~ Jaroslav Hašek

„A magyarok viccesen azt gondolják magukról, hogy ők a világ közepe. Az idegen ajkúak ilyenkor úgy vélik, hogy tényleg viccelnek.”

~ Kozmopolita szitok

„Ez a cikk, mint egy botfülű eunuch: se' füle, se farka.”

~ Hárem a magyar igazság

A magyarok a legmagyarabb magyarok. Összlétszámuk úgy 15 millió fő, habár valószínű, hogy ennek a fele sem igaz.

 1. A mai kormánypárt a Fidesz[1]. E pártnak alapvető jellemzője, hogy a miniszterelnöknek mindig hitelt adnak, majd miután rájönnek, hogy ők még mindig kis házakban, lakásokban élnek, a törzsfőnök pedig egy villában, elkezdenek háborogni. Ekkor a miniszterelnök rituálisan vagyonvizsgálatot kér a NAV-tól, amely teljhatalommal a háttérből irányítja az embereket. (A miniszterelnök ezt négyévente megisméti). Ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy ha valamely alattvaló megpróbál kijutni a jurtaéletszínvonalból, a NAV a már fent említett vagyonvizsgálat nevű szertartáson bejelenti, hogy az illető megszegte a Törvényt, és ilyenkor a nemkívánatos elem életét ellehetetlenítik. Egyébként minden alárendelt vallomást köteles tenni a NAV-nak. Ennek a vallomásnak a rendje:
  • 1. A NAV felszólítja az alattvalót a vallomástételre.
  • 2. Az alattvaló kitölt egy x oldalból álló kérdőívet, majd ezt eljuttatja a Hivatalhoz.
  • 3. A hivatal segít kijavítani. Ezzel az a célja, hogy a Törvény nevében cselekedjék, ami szerint a túl alacsony adó helytelen. Ha a Hivatalhoz szegődött matematikusok rossz (vagyis alacsony) számokat hoznak ki a leírtakból, akkor hajtják végre ezt a lépést.
  • 4. Az alattvaló a javítottat elküldi a hivatalnak.
  • 5. A hivatal ezekután beszedi az adót.

Sok ideje áll háborúban az MSZP-vel.

 1. Az MSZP a második párt. Ennek a pártnak ősi ellensége a fent leírt Fidesz. Az ellentét okára - ami feltehetően úgy 16 éve áll fenn - már egyik fél sem emlékszik, mivel nincs történetírás, és az átlagéletkor a magyarok közt alacsony. Színe #f00, a csoportot szintén az elnöke irányítja. Ennek az a kedvelt időtöltése, hogy a Fidesz elnöke semmittevését kritizálja (aki cserébe az ő mégsemmibb munkáját ócsárolja). Sajnos nincs jó humorérzéke, nem mond olyanokat, hogy "ha nem tetszik, akkor el lehet menni". Alapjában véve ez a csoport is hasonló nyomorban él, a Szakrális Hivatal őket is hasonlóképp kezeli.
 • A többi törzs elenyészően kicsi, nem érdemelnek szót. Most beszéljük a törzsek közös szokásairól:
  • Munkastílus. Jellegzetes a magyarokra, hogy ha például utat kell építeni, kiküldenek tíz gyémántdrága munkást, akik a következőket teszik:
   • 1 munkás építi az utat. Egyébként ennek köszönhető, hogy Magyarországon évente át tudnak adni 0,011 km autópályát, amin el tudnak jutni a helyi magyarok a közösségi házhoz, a kocsmához.
   • 4 munkás elmegy meginni egy korsó sört a közösségi házba.
   • 2 munkás már abban elfárad, hogy ránéztek a lapátokra. A szemgolyók (amikből mindenkinek ráadásul kettő van) mozgatása fárasztó. Ők elmennek aludni egy árnyas fa alá.
   • 2 munkás kilopja az üzemanyagot a gépekből, majd ezt olcsón eladják, és otthagyják az egész fene országot, Dubaiba költöznek.
   • Az utolsó munkás mást nem is tesz, csak azt a jelentést írja a törzsfőnökének, hogy minden a piac szerint elvégezve.
  • Államszervezet.
   • Az államot a legnagyobb párt, a Fidesz vezeti.
  • Hagyományok. Néhány jellemző hagyományuk:
   • Választások. Négyévente tartott rivalizálás a pártok között.
   • Evés. Gyakorlati célját nem ismerik, de csinálják, mert szokás. A magyarok igencsak kedvelik a pacalpörköltet, ami más emberek számára ehetetlen kérődzőgyomorból készül.
   • Ivás. A kocsmákban történik, és addig csinálják, amíg az emberek bele nem halnak.
   • Káromkodás. Hagyomány, hogy a magyarok jókat káromkodnak, ha belemennek az autójukkal a kátyúk valamelyikébe, ha meglátnak valakit, aki egy másik törzshöz tartozik, ha unatkoznak, vagy ha mást már nem tudnak mondani.

Híres magyarok

 • Dugovics Titusz, törökverő (1)
 • Petőfi Sándor
 • Rózsa Sándor
 • Széchenyi István

A magyarok valutája

Forint


Magyarság
Magyararms.gif
Magyararms.gif

Magyar ember
ÁkosÁlmosOrbán ViktorGyurcsány FerencLyukas kétfillérMagyar királyokIgazmondó emberek
Gyomormosoda
GulyásGulyás magyarosan • Gulyás szalmonellásan • Gulyás elsózvaGulyás turistáknakGulyás kakastökével

Bukarest * A magyar kultúra fővárosa * A Mars többi kolóniája * Halászbástya * Egri bikavér


 1. koalícióban a KDNP-vel.