Lenin

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Ckruger (vitalap | szerkesztései) 2008. július 22., 19:11-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „Születési nevén: Alexandrovics Ivanov Kalinka Moszkvics Leming, híres orosz iró, költő, műfordító és géplakatos. A moszkauer feltalálója. Apja Dzsingisz Kán...”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Születési nevén: Alexandrovics Ivanov Kalinka Moszkvics Leming, híres orosz iró, költő, műfordító és géplakatos. A moszkauer feltalálója. Apja Dzsingisz Kán volt, anyja meg egy kecske. Nevét azért változtatta Leming-ről Lenin-re mert az ófranciák nem tudják kiejteni a szóeleji x-et.


Munkássága

A fiatal Lenin korán felismerte hogy a gonosz nyugati fasisztoid imperialista kapitálisták kegyetlen módon kizsákmányolják. Azért nem is küldött nekik húsvéti ajándékot. Helyette inkább meg írta híres sci-fi regényét a Mein Kampf-ot. Ezek után a fiókgomblakkozó műhelyében meg alkotta a világ első moszkauerjét. Ő írta a több hétig Billboard lista vezető Lenin-dalt.


Idézetek, mondások Lenintől

"Munkás ököl vösököl odacsap ahova köll!"

"Proletárok! Nézzétek! A sátáni gonoszsággal rendelkező nyugati antikommunista antiinternaicionalista imperialista improletár fasisztoid kapitalista disznók lassan aláássák gyönyörű virágzó leninista-sztálinista-trockista-maoista gazdasáfi csodánkat, ezt csak egy totalitárius centrlizált proletárdiktatúrához vezető hősies internacionalista proletár forradlommal akadályozhatjuk meg!

"...panel prolik..."