Itt a vég

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen OsvátA (vitalap | szerkesztései) 2009. október 25., 12:53-kor történt szerkesztése után volt. (→‎És elkezdődik a rettegés kora)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chipet
~ közkincs, kivonatolva; forrás: webalvilág ~
(Ez egy német nyelvű írás szerzővel nem hitelesített, helyenként tovább hülyített fordítása.)
Johnny automatic pointing hand.svg Az ebben a szócikkben megadott helyszíneken tökönrúgásért is önként lehet jelenkezni. Balramutat.png

Eljött az Antikrisztus kora[szerkesztés]

Helmut Pilhar:

A nanochip mikroszkópikus képe

2009. augusztus 27-én tartottam Badenben egy előadást az Új Medicináról. Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza, amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:

Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu injekciókban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal is megnézhetjük.

A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra, hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen „eldobja”.

A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, úgy, hogy be sem adják. Tudott a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint plö a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő, mint ügyvéd, talán el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.

És elkezdődik a rettegés kora[szerkesztés]

Helmut Pilhar:

Egy gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános chipbeültetésről, aminek segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak. Az egész szörnyen hangzik, a Tamiflu-t tartalmazó oltás hegyében van egy chip is, a széles tömeg számára, a másik oltásnak csak a címkéje Tamiflu, infúziósoldat van benne a kiválasztottak számára, akiket egyelőre még (!!!) nem oltanak be mikrocsippel.

Álmainkban nem tudtunk volna elképzelni egy ilyen aljas („világleigázó”). tervet. Dr. Hamer már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!

Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:

Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat. Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bőnt követnek el és ezek az emberek nem egy egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba, melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.

A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd kapcsolni. A Földön korábban 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltünés nélkül lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában. Ebből hazudtak egy világméretű járványt.

A 70-es években Amerikában már többször próbálkoztak a sertésinfluenzával. Ha egy mai ember megnézi a régi propagandafilmet, csúfosan átlátszó, mennyire igyekeztek primitív embereket megcélozni. A kampány befulladt. A videó a jutúb (sic!) legnézettebb filmje!

A jövő már csak múlt[szerkesztés]

Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, ami valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propagandamédiájuk mőködik ezeknek a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni. Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese.

Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe beültetik a chipet, akkor eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak. Még a mostaninál is nagyobb népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet októberben egy nyári influenza ellen oltani!

Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 mőanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe. Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat. Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A Tamiflu-ról szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltünés nélkül bejuttatható az emberi szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tő hegyébe. A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A Tamiflu káros, mert színtiszta méreg.

Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a halálchipet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig elért 98%-os elhalálozási ráta már nem elég.