Biblia

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Fatimē Särfeses (vitalap | szerkesztései) 2011. június 16., 07:21-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „A Biblia szó jelentése: könyvecskék. Ebből is látszik, hogy nem valami nagy durranás, különben nem „könyvecskék” lett volna a címe, hanem mondjuk „Hiperk…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A Biblia szó jelentése: könyvecskék. Ebből is látszik, hogy nem valami nagy durranás, különben nem „könyvecskék” lett volna a címe, hanem mondjuk „Hiperking”, vagy „Chuck Norris”.

Alant figyeld majd a szöveget

A Biblia első részének még hülyébb a neve, mert az az Ószövetség, tolvajnyelven Tóra. Ez valószínűleg onnan ered, hogy az egyik firkálmány hozzá az Arraát-hegyet csúfítja, előtte egy tóval. Amikor ezt a Kárpátok meglátta, azt mondta: „Arraát, te aztán jól ráléptél a tóra!” Aztán ezt úgy értelmezték, hogy rálépett a Tóra, és csak akkor vette le róla a lábát, amikor beleírták. Mások szerint a tóra a turha eltorzult változata.
A Biblia – szappanopera. Először például van egy meztelen férfi, meg egy meztelen nő (hogy mindenkinek kielégítse a vágyát), akiket ráadásul megkísért a Sátán, hogy egyenek az almalekvárból, amit ő főzött.[1] Na, ez úgy sikerült neki, hogy bemesélte az embereknek, hogy az az alma Paradicsom. Hát jól elhitték.
Na hogy mit csinálak ott ezek az emberek, azt a szerző (vélhetően Chuck Norris, vagy Kovács János) már nem merte leírni, félt, hogy nem veszik majd meg tőle. Pedig ma már biztosan rájött, hogy jó üzleti fogás lett volna.

Forgatókönyv, elrontva

Ószövetség

Az Ószövetség (Tóra!), abból állt, hogy Isten az emberek segítségével összekapcsolta, az (addig még Ú-szerű) Ó betűt, így elnyerte mai kerekded formáját.[2]
Mások szerint az Ószövetség alkalmával Chuck Norris rálépett Darth Vader sisakjára, mondván, hogy ha már kiűzte Ádámot és Évát a Paradicsomból,[3] akkor legalább kössenek szövetséget, és együtt verjék szét Luk Szájbakúrt, hogy mégnagyobb Luk legyen a helyén. Megint mások szerint akkor történt, hogy Erős János beállt gyűrűlidércnek.

Újszövetség

Az Újszövetség a Biblia második része (Biblia II.). Hívják még Újtestamentumnak, vagy wikipédista szakkifejezéssel vandálkodásnak. Az Újtestamentum név onnan ered, hogy Isten akkor kezdett el kondizni, mert már nem akart tovább hízni. Ennek a címét Jézus adza, aki az új tested, apám helyett, mivel náthás volt, új tezsdabeddamot mondott, amit hívők és a vőfélyek Újtestamentumnak értettek.[4]
Az Újszövetség abból áll, hogy Chuck Norris Mózes álnéven kettényitja a tengert, ezért Jézus belefullad, mert így nem tud vízen járni. Mivel senki nem akart a templomok tetejére akváriumot rakni, ezért bemesélték mindenkinek, hogy Jézust kifeszítették falidísznek.[5][6]

Számok 1-től 6-ig, na meg szövegek

  1. Ez csak akkor számított „megkísérétsnek”. Ma szimpla nagymama-mehanizmus.
  2. Valószínűleg azért történt mindez, mert Chuck Norris megfenyegette Istent.
  3. Ádám és Éva valószínűleg paradicsomokon élősködő ősférgek lehettek.
  4. Elég egy hülye kifejezéseik voltak ezeknek, azért.
  5. Ha figyelembe veszed, hogy mennyi helyen látsz „Jézust a kereszten”, rögtön rájössz, hogy azok ott annyira belejöttek a hazudozásba, hogy még el is terjesztették az egészet, nehogy má' ne legyen igazuk. Na szép, mondhatom!
  6. Valaki meg csak azért hitte el az egészet, mert látta Briant a kereszten, és azt hitte, hogy az a Jézus. Na ez mondjuk jogos is volt. Mindenki hallhatta, amikor Brian anyja mondta a fiának: „Jézus! Hát te itt vagy!”