Az ijesztő teddy mackó

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen 188.156.198.51 (vitalap) 2019. július 29., 13:29-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

;Története:

Teddy mackó rekonstruált kinézete

Az "Az ijesztő teddy mackó" egy könyv, melyet 2018-ban találtak meg a kutatók a Magyarországon található Kistarcsán október 12-i hajnalban. Megdöbbenten fedezték fel a könyv maradványait egy fa tövében. Óvatosan kinyitották, majd felfedezni vélték, hogy a könyv csak UV fény alatt olvasható. Rengeteg vizsgálat után megállapították, hogy a könyvet valószínűleg egy sosem ismert író, Csillag Bence írhatta a XII. század elején. Kérdések százai sorakoznak fel azzal kapcsolatban, hogy ki is az a Csillag Bence, vagy hogyan tudták megvalósítani azt abban az időben, hogy csak UV fény alatt olvashatóak írásai. Nagy valószínűséggel az író egy intergalaktikus lény lehetett, aki tudását ijesztő teddy mackó formájába öltöztette, hiszen a könyv arról szól, hogy teddy egy másik világból érkezett, polihisztor, mindenhez ért és bármi amit elképzel, azt másnapra meg tudja valósítani. Nincs szüksége alvásra, tud utazni az időben és képes tökéletes kört rajzolni bármilyen felületre íróeszköz nélkül.

;Az íróról: Az író Csillag Bence (ismeretlen - mind a mai napig) feltehetően a XII. század leges legelején születhetett, személye kutatói szerint pontosan 1201-ben születhetett. Születési helye mindmáig ismeretlen, ám annyit már sikeresen kiderítettek, hogy valószínű az, hogy ma is köztünk él. Egy amerikai CIA ügynöknek egyszer sikerült a nyomára bukkanni, miközben Pécsen a Zsolnay-negyedben vásárol éppen cigarettát. Az ügynök(neve elhallgatását kérte) azt is meg tudta mondani, hogy kék dunhillt vásárolt. Miután távozott, sietve próbálta utolérni, ám szemelől tévesztette. A közelben egyszer még látták, amint 100%-os ananászlevet vásárol magának, ám valószínűleg késésben volt, mert sietve távozott a Zsolnay-negyedben található tanszék felé. Müller Ottó nyomozó megállapította, hogy az író nagy valószínűséggel egyetemista, és a Kommunikáció és Médiatudomány szakot tanulja.

Ez a szöveg eredeti, vagy torzított formában a Wikipédiából származó szöveg. Na és, akkor mi van?