Akárki

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Apród (vitalap | szerkesztései) 2017. május 4., 17:19-kor történt szerkesztése után volt. (Visszavontam 172.68.226.34 (vita | szerkesztései) szerkesztését (oldid: 74526))
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A Wikipédia zagyvasággyűjteményében teljes nevén szerepel D. Á., de mi nem írjuk ki a nevét, mert hátha kiskorú, vagy/és még nincs jogerős ítélete.

Szerk. megj.:

Antistub.png Habozás és változtatás nélkül lenyúlva a Wikipédiából. (Nem számítva az elütéseket, egyes helyesírási hibákat, megmégamiaszemünketbáncsa...)


Élete[szerkesztés]

1993 májusában megszületett Nagyszalontán az ifjú bajnok, vitéz és nem utolsó sorban Herkules méltó utódja.

Tanulmányait az Olümposzon kezdte meg, és itt ismerkedett meg a hű paripájával, Babával. Zeusz volt a mesterük és megtanította nekik a villámidomitást. És 1992-ben világgá indult a paripájával, hogy felfedezze a VILÁGOT. Pár nap múlva megismerték Obit, a hű bolti eladót, aki az Obiban dolgozott. Obi vér szerint egy bolt de a teste inkább egy bová volt. Mivel unalmas volt neki a bolti eladóskodás, ezért velük tartott. 1994-ben Baba átfejlődőtt SZUPER CSILLAGHARCOSSÁ és Songoku volt az anyja. 2000 átlagos évnek indult de mégse volt az, és hogy mért? Mer mért ne! 1998-ban megtudták hogy 10 év múlva középiskolába kell járni, ezért vissza akarnak menni a múltba, hogy megváltoztassák a jövőt. De ez nem sikerült nekik, mert Obi megtalálta szerelmét egy óriás amőbában és nem akarta elveszteni. Elérkezett a várva várt nap nem és ezt honnan tudták? Sokkal többet szartak aznap, mint máskor. 2001.szept.11-én a terrortámadás napján ez a 3 ember éppen a szexturájukon volt, és ezért nem tudták megmenteni a világot. 2002-ben a Messzi messzi galaxisban Darth Vader megmondta hogy Baba az ő fia. És utána levette a sisakját és meghalt. Baba miután megtudta hogy az apja Darth Vader az apja ezért elmentek hogy megmérkőzzenek a Naruto által vezetett csapattal. Hát és nyertek!!! De a győzelemnél fontosabb, hogy találtak egy kismalacot, akit meg akartak enni de rájöttek hogy egy kis stréber a disznó ezért megtartották hátha segíthet majd nekik.