A pszichopatás

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Bubanee (vitalap | szerkesztései) 2010. június 4., 12:32-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Kedvenc időtöltése, a táplálkozás)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A rettegett patás alapjaiban[szerkesztés]

A rettegett patás rohadtul hasonlít lóra, pont olyan a járása mint a lónak, és olyan büdös mint a ló, csak éppen kecske hangja nincsen. Ehelyett inkább lóhangja van. A pszichopatás olyan egy idegbeteg állat, hogy a tekintetével ölni tud. A szájával is vigyázni kell, mert elég rég nem mosott fogat, és épp emiatt nem olyan kellemes megtapasztalni "üde illatát".

A pszichopatás lakhelye[szerkesztés]

Régebben a hobbitkákkal élt együtt, de el kellett válniuk, mert a patás szájszagától szétrohadt a ház. Ezért inkább Los Angelesbe ment celebnek. De ott meg a többi celeb rohadt el, úgyhogy azóta a 4-es metró készülő alagútjában tölti mindennapjait.

Kedvenc időtöltése, a táplálkozás[szerkesztés]

Ez az állat nagyon szereti az emberhúst, főleg ha még köretnek vannak hozzá munkavédelmi eszközök, pl. építész sapka, uv mellény stb. gondolom kitaláltátok, hogy a négyesmetró dolgozóit zabálja fel, de ha nem, akkor most mondom. Ne legyél a közelében, mikor látja a fúrópajzsot, mert akkor úgy viselkedik, mint egy kezeletlen idegbeteg, azaz seggbesípos guminyulakat, meg pisiarcú gumitejbegrízeket fog a fejedhez vagdosni. Gondolom már értitek miért épül ilyen lassan az a rohadt metró...