A plejádi hercegnő és a Fényszarvas legendája

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen Boribakter (vitalap | szerkesztései) 2016. július 29., 22:20-kor történt szerkesztése után volt. (kató + tipó + hipó + papírzsebkendőt adjak? :P)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A Galaktikus Flotta első hajójának nagytermében nagy a sürgés-forgás! Valami készülődik. Netán bál lesz az este?

A szeretettől és tisztelettől pulzáló anyahajó lassan rákanyarodott a Fényesség Oázisának légifolyosójára. A testvéri szeretetből font erőpajzs, mi a Flotta köré feszült, ezen a napon még jobban ragyogott. Erre az alkalomra kidíszítették a báltermet. Bársonyterítőket helyeztek a több méter hosszúságú asztalokra, s az ablakok elé csipkeselyemfüggönyöket aggattak.

A kankós faszú Ashtar Seran kapitány a függöny mögött bújt el. Pulzáló nemi szervének sziluettje mögüle derengett. A selyem vad vonaglása pollúcióra késztette a kapitányt. Geci fröcsög a csipkék között, halk nyöszörgés cseng a palota márvány oszlopai közt. Ah! Mily nesz hangzék most a palota folyosóin! Nedvedző pináján előrecsúszva Sananda hercegnő közeleg! A hajópadló friss lakkját felmarta a pinaszaft, Istenem! A padló frissen erodált felszínéről méteres szálkák állnak a leány szexkelyhébe. Fennhangon visítva a kéjtől – és a folyó vértől – Sananda hercegnő tovább kúszik. A szexre hívó Ashtar kapitány nyüszörgése felkorbácsolta szukás vágyait. A falloszra vágyik.

– Hol vagy, cirmospöcsű lovagom? – kiáltott fel tüzelő kéjnyílással a hercegnő. – Hol húzhatom fel csüngőajkó pinámat a te méteres, királyi faszodra?

Ashtar kapitány nem tudta tovább fékezni vágyait, s a sok vértől, mely péniszébe tolult, megtántorodott, s arccal előre kiesett a függöny mögül, lyukat ütvén a padlóba erektált hímtagjával.

Az alsó szinten épp lakomát tartó család tagjai jócskán meglepődtek. A csodás szervből szivárgó nyálkás manna egyenesen a főfogás kellős közepére hullt. A teremben pánik tört ki, a menekülő nép egymást taposta halálra az ajtónál. A kapitány mit sem sejtve az alatta folyó slamasztikáról, miután összeszedte magát, tovább indult kedvenc tenyészszukája felé...

De ó, mily tragédia!! Kedvese likában már mozgolódott valaki!

A behatolás útját nem más állta el, mint Bambi, a merevpöcsű fényszarvas.

Bambi, kinek anyját pépesre aprította egy sörétes puska, apja pedig a szegedi Dugonics téren világít minden télen, rendkívül perverz kis szarvas volt. Lüktető lőcse egyre mélyebb árnyalatokat vett fel – közel már a cél! Ashtar kapitány gondolt egyet, és impozáns péniszét Sananda szájába injektálta.

– Még szerencse, hogy a mélytorok-spray mindig kéznél van!

Bambi és a kapitány fallosza a hercegnő gyomrában kacérkodva össze-összeütközött. A fényszarvas felhördülve hömpölygött a kéjtengerben. Közel az ejakuláció!

– Hívj Vuknak!!!!! – sikított fel extázisában a hetykefaszú patás, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, agancsát Sananda pompás ánuszába akasztotta.

Sananda hörgött a fájdalomtól. Edzett picsája már nem bírta ezt az extrém kiképzést. Lassan elvesztette öntudatát, de ez a fiúkat egy cseppet sem zavarta, folytatták az aktust. Egymás szemébe néztek mélyen, majd elmosolyodtak. Végre nem kell Sananda vernyákolását hallgatni! Megfogták egymás kezét/patáját, és folytatták a hercegnő elernyedt testének ritmikus megszégyenítését.

– Most? – kérdezte felhevülten Ashtar kapitány.

Bambi csak bólintott...

S árada az ondónak végtelen folyama! A gecitenger, s a fokozott presszió Sanandát pedig fellövé az sztratoszféra legfelső rétegébe, ahol immáron holt teteme szétspriccelé a temérdek spermát!

A názáreti illetőségű J. K. nevű állampolgár egyén pedig boldogan tekinte művükre vala:

– Lám, apám a harmadik napon megteremté a Tejutat!

Vége


Obracający się świat.gif
Ez a szócikk abban segít, hogy idegen helyen járva könnyebben eltévedj, a helyiek kiraboljanak, ellopják a kocsidat, megfőzzék és/vagy megerőszakolják a kutyádat, aztán pedig lelőjenek egy sikátorban. Mint egy kutyát.
Obracający się świat.gif