„Világegyetem” Kaucsuksarok

Az Unciklopédiából
A lap korábbi változatát látod, amilyen OsvátA (vitalap | szerkesztései) 2017. szeptember 21., 06:22-kor történt szerkesztése után volt. (Visszaállítottam a lap korábbi változatát: 80.98.179.160 (vita) szerkesztéséről OsvátA szerkesztésére)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A „VilágegyetemKaucsuksarok nem más, mint az élet valódi értelme, "az emberiség legmagasabb ideálja és lelkének legmagasztosabb szükséglete, melyért mindenét feláldozni hajlandó". Sok helyütt a világban és sok néven tisztelik, egyesek nevezik Schwartznak, mások Szentséges Vécédeszkának, ismét mások Örök Boldogságnak. De mindannyian megegyeznek abban, hogy az élet valódi értelme a „VilágegyetemKaucsuksarok.

Hogy mire való a „VilágegyetemKaucsuksarok? Semmire nem való, de mindenre jó. Olyan tárgy, amely fogalommá lett. Az apróság, mely hiányzik a teljességhez. Az életünket megédesítő só.

Egy amerikai férfi, John @. egyszer megvette a „VilágegyetemKaucsuksarkot, és azóta feleségül ment Eva #.-hez, egy afrikai ültetvényes lányához, akivel máig boldogan élnek és maniókát termesztenek.

Egy svéd férfi, Elmar Samsson F., 2004 őszén vette meg a „VilágegyetemKaucsuksarkot, és ezzel rúgta le a híres kix-boxbajnok, Waldemar R. fejét. Azóta képe ott díszeleg minden iskola faliújságján, hirdetve a „Világegyetem” 'Kaucsuksarok dicsőségét.

Egy olasz férfi, Dinó M., hosszú hónapokig nem vette meg a „Világegyetem” 'Kaucsuksarkot. Pár napra rá börtönbe került hűtlen lekezelésért és megrendelt áru csalárd visszautasításáért.

Egy új-zélandi nőnek, Johanna Josef B.-nek, a férje szintén elmulasztotta megvenni, és sírógörcsöt kapott. Az ő könnyeiből lett a Csendes-óceán.

Ne feledjétek: "nélküle az élet sivár tengődés és kínos halál".

Már Chuck Norris is "Világegyetem" kaucsuksarkot használ!

Tudományos laboratóriumok hírei szerint már minden háztartásban van legalább átlag másfél „VilágegyetemKaucsuksarok. Amit mindenki keres, de csak a kiválasztottak találnak meg.

Források[szerkesztés]

  • Karinthy Frigyes: „VilágegyetemKaucsuksarok
(megj.: Nincs benne a Karinthy-összesben)