Yakushi Kabuto

Az Unciklopédiából

Beta.png Végfelhasználók szíves figyelmébe: ez a szócikk ennek a szócikknek a béta verziója.

(szakdolgozat)

Forrás

User:Kabuto yakushi – A Wikipédiából, a szabad lexikonból.
Yakushi Kabuto
Nagyon kedves és segítőkész genin. Az elején. Olyan karakternek tűnik, aki exrtém gyenge de extrém okos. Olyan könyvmolyféle hatást kelt, aki nem tudja megvédeni magát. Azt hittem az elején, hogy ő lesz az első, aki meg fog halni a Halál Erdejében lévő vizsgán (és még én panaszkodom h nehezek a vizsgáim..). De aztán a vizsga végén, a célegyenesben vált gyanússá nekem... Feltűnően védte Sasukét, kérdés hogy miért?.. Miért? Mert ő kém. Orochimaru kéme és egyben jobbkeze, egyik legmegbízhatóbb embere (és most képzeljük el, hogy milyen lehet a többi embere...) Talán az egyik legokosabb karakter és abszolút nem gyenge (elvileg hasonló szinten van, mint Kakashi)! Titokzatos a múltja, valamint az se világos, hogy miért állt Orochimaru oldalára. Medical azaz gyógyító ninja[1] és ezt jól tudja hasznosítani a harcban is. Nagyon szívós, szinte lehetetlen megölni, mert erős öngyógyító képessége van, Naruto Rasenganját is túléli. Gonosz, de nem velejéig, mint Orochimaru, kicsit néha ellentmondásos is (pl.:meggyógyítja Hinatát). Elég "felnőttesen" gondolkodik és nem fél megmondani a véleményét Oro-nak. Az ő hangját is nagyon jól eltalálták, kifejezetten kellemes. Őt Oroval ellentétben az elején nagyon bénán rajzolják meg de aztán később egyre jobb lesz:)....hehe... Egyik kedvencem, sztem issszonyúan kawaii! Sorsáról viszont fogalmam sincs, bármi történhet még vele, bár kétlem, hogy "megjavulna".

megj.:

Manganisztáni Corvina lehet. A XXI-XXIII. század zűrzavaros korszakából. Gizmóka

Egyéb ismeretek[szerkesztés]

Yakushi Kabutoról ezt tudja a világháló: [1].

Yakushi Kabuto was the/a camp medic until people who are supposedly getting paid for what he was doing showed up. He still, somehow, ends up treating miscellaneous gunshot wounds, treating curse victims (again) and making various medicines that other campers need to stay alive. Victim of two attacks for his vital organs; has survived one. Tries to look special by alphabetizing Moonlights as a Ghey Eskimo.

Clap your hands if you believe in Kabuto.


Nem értjük anyanyelvileg. De érti minden fordítógép. Íme:


Yakushi Kabuto volt az/egy tábori doktor amíg azok az emberek, akik állítólag kapóak, fizettek, az, mivel végzett, megmutatkozott. Még mindig valahogy tárgyaló vegyes lőtt sebeket fejez be miközben átokáldozatokat kezel, (megint) és csináló különféle gyógyszerek annyira másik kempingezőknek kell élő maradniuk. Két a létfontosságú szerveiért való támadás áldozata; túlélt egyet. Megpróbál alphabetizing által tűnni különlegesnek Moonlights Ghey Eskimóként. Veregesd meg a kezeidet, ha hiszel Kabutóban.

Máma már nem hasad tovább[szerkesztés]

2019. augusztus 18.

megj.[szerkesztés]

A Hírhedt Lábjegyzetíró lábjegyzete:
  1. Lásd még: ninja