Xenu

Az Unciklopédiából
Őlordsága

„Xenu? Ööö... Lebombáztuk már?”

~ George W. Bush

„Kedves barátaim, a nép egyértelműen az kívánja, hogy Xenu mondjon le!”

~ Orbán Viktor

„Igen, Xenu megcsinálta! Ő nem teszetoszáskodott!”

~ Gyurcsány Ferenc

Lord Xenu (Kr.e. 74 998 996; Szíriusz csillagkép), világszerte elismert büntetett előéletű demográfus, parafenomén, vallásalapító és atomtudós, az emberiség számára a felvilágosult és szabad gondolkozás allegórikus alakja.

Xenu és a híres Xena hercegnő házasságából született Torgyán József és Anettka. A lordot jelenleg a Gellért-hegy belsejében hibernálva őrzik.

Pályafutása[szerkesztés]

Lord Xenut még személyesen Dartz von Wäder nevezte ki a galaxisunk kormányzójává. Xenu tehetséges politikusnak bizonyult, sikeresen privatizálta több bolygó légkörét, megnyert két rágalmazási és három helyreigazítási pert, még a korrupciós ügyei is csak az elévülés után pattantak ki. Xenu hetente szerepelt valami jó sztorival egy-egy bulvárújságban is, egyszer még a Mónika-só is vendégül látta. Kormányzói karrierje csúcsán létrehozta az Országos Pszichiátriai Intézetet.

Xenu nemcsak jó politikus, de sikeres társadalomtudós is volt. Az uralma alatt tartott bolygók sajnálatosan túlnépesedtek. Xenu a kínainál is eredményesebb népességszabályozási programot dolgozott ki és hajtott végre. Összegyűjtötte a lakosságot, bezárta őket egy vulkánba, majd egy hidrogénbombát dobott a fejükre, amitől persze mindenki azonnal megmurdelt. (Hasonlóval kísérleteztek az amerikaiak Japánban, de az nem volt annyira hatékony.)

A Galaktikus Birodalmi számvevőszék azonban a hidrogénbombák közbeszerzési eljárásában törvénytelenségeket fedezett fel, ezért Xenut sittre vágták és egész nap a Mission Imposiblét kellett néznie egy pszichiáter társaságában.

Xenu a kultúrában[szerkesztés]

Xenu verhetetlen volt a kultúra támogatásában is, egyszer például több milliárd hullával nézetett meg egy mozifilmet, ami azóta is vezeti a jegyeladási listákat.

Lord Xenut és jótéteményeit javarészt elfeledte a hálátlan utókor. Cselekedeteire csak 75 000 000 év elteltével hívta fel a figyelmet Elrond Hebehurgyard (LRH), a híres tünde származású önkéntes alkohol-megsemmisítővel. Xenu egy agyi energianyaláb segítségével lépett kapcsolatba LRH-dal, utasította Travolta megtérítésére és a Dinnye Etika című alapmű megírására.