Vita:Zsidó

Az Unciklopédiából

No, jó. Elolvastam a Holokauszt szócikki vitát, és egy kérdésem van: akkor ezt miért töröltétek? Ha a problem az volt, hogy egy tragikus milliós áldozatot követelő eseménnyel nem viccelünk, akkor a Zsidó szó (faj) miképpen nem illik bele ebbe a koncepcióba? Ami itt volt, az számomra humoros volt, és nem azért mert raszista vagyok, hanem mert vicces volt. Maga amit írtak az lezser irónia volt. Tény, lehetett volna még egy kicsit csiszolni rajta, például beleírni, hogy a zsidók tudnak repülni, és hogy tojással szaporodnak, de amúgy jó volt. Nem lehetett komolyan venni. Aki meg komolyan veszi, az minden mást is. Azoknak mindegy.

Szóval szeretném megkérdezni, hogy miért lett ez törölve? Csak azért, mert a Bombagyárhoz kötődik, vagy volt más oka is? (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 92.52.198.58 (talk • közreműködései) )


az unciklopediara ratettek a kezuket a wikipedia zsido szerkesztoi, hogy itt kielhessek diktatorikus hajlamaikat. az angol unciklopediaban vagy az encyclopedia dramaticaban lehet szocikk a zsidokrol és a holokausztrol. itt meg cenzura van --- Axl (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 89.134.199.141 (talk • közreműködései) )


Láthatóan Gabucino és Blogadmin szelleme ismét kísért.--213.178.112.240 2009. december 8., 14:54 (UTC)