Vita:Zombi

Az Unciklopédiából

Helyreigazítás[szerkesztés]

A szócikk nemcsak csont csonk, hanem pontatlan is. A zombikat nem lehet egy kalap alá venni a csontvázakkal. (Például a zombikon van egy kis hús, meg bőr is, meg fityegő száj, et cetera.) Ennyi energiával a ghoulokat, meg a wraitheket is ide lehetne sorolni. (Egy elszánt fantasy szakértő). Gizmóka 2007. augusztus 4., 14:23 (UTC)

Kéremszépen: minden ami élt de már nem él és mégis él az zombi. Valami furcsnevű wikipédiás cikkből van.--Immanuel 2007. augusztus 4., 15:53 (UTC)
Ekmmm.Minden ami élt de már nem él és mégis él,az szimplán élőhalott.A zombi az élőhalottaknak csupán egyik fajtája a számtalan közül. Bár egy sötét kazamatában találkozva valóban lényegtelennek tűnik ez a rasszista megkülönböztetés.(Viszont a legyőzésükhöz más-más fegyver kell, ilyenkor jól jön egy határozó. Mondjuk a Feralbelltől az Undead Species and traits jó választásnak tűnik. Foszforeszkálnak a betűi, így sötétben is jól elboldogul vele az ember... ) :))
Mégsem mindegy, egy csontváz vagy egy zombi esik-e ki a szekrényedből.  :))A zombik után például rögtön kiesik Milla Jovovich... Gizmóka 2007. augusztus 5., 07:08 (UTC)

Kép[szerkesztés]

Kikki.jpg

Gyors kérdés: A szócikkben található képen levő élőlényt milyen párhuzamok kötik a zombikhoz? --Kardhal Miksa (vita) 2014. augusztus 2., 13:22 (UTC)


Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza

Hát él is, meg nem is, mert képregényhős.