Vita:Vasvár

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a Vasvár cikk olyan, mint a helsingöri vár a Hamlet végén. Mindenki halott, csak a szél zúg a csupasz falak között.

A laptörténetből kiderül, mi történt. Szerintem

  1. A cikk az s hang helyett zs kiejtésében megnyilvánuló tájszóláson alapul, azt találja mókásnak, jól elszórakoztatja magát. Még a címer is VAZSVÁRrá változik.
  2. Jön anon és a zs-ket s-sé változtatja.
  3. Szerkesztőnk harakirire szánja el magát: ha nem lehet a vazsmegyeieken mozsolyogni, akkor szart zsem ér ez a cikk - megzsemmisítjük.

Így elapad az a sajátos (kénhidrogénes) humorforrás is, miszerint a várost diktatúra alatt tartják a nyugdíjasok (holott a temetőkben még van hely, bőven). A nagyapád mulasson ezen, kedves szerkesztő.

Nos, a mezőn állva, humorfiak: lenni vagy nem lenni ennek a cikknek - ez itt a kérdés, Horatio.--Linkoman 2009. június 18., 22:52 (UTC)

Az ürezzsé tett lap zsorsa vagy az azonnali törlézs, vagy a valamelyik változatának rezstaurálázsa lehet. Mi legyen, vazsemberek? OsvátA Palackposta 2009. június 19., 04:38 (UTC)


Nekem főleg a Nyugdíjasok szócikkel vannak gondjaim, az érzéketlenségnek ez a szintje generációs különbségekkel sem magyarázható. (pl. ki adja át kinek a helyét a buszon? )


Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza

Hogyan utazzunk távolsági buszon? Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. június 19., 15:14 (UTC)Végülis a Vazsvár - ha nem is szívügyem- a nyugdíjasok diktatúrájának ecsetelésén kívül(lelkülete = a hajléktalanok átvették a hatalmat Budapesten, minden közparkot, minden padot elfogaltak) maradhat, nem szeretnék ízléscenzornak látszani.--Linkoman 2009. június 19., 09:33 (UTC)

Tesco Gazdaságos vandalizáció[szerkesztés]

Ezt a lapot valami miatt nem tudtam vandalizálni. Kéretik tartalmát eltávolítani és a következő kifejezések valamelyikét elhelyezni rajta:

  • Vasvár sucks!
  • Vasvári Pistike Lol x-D
  • Rohadék vasváriak, mindenhova befurakszanak! Sucks, suck, éljen Sárvár!!!

A vandalizálás után kéretik a lapot visszaállítani. A figyelmeztetést már elintéztem. (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 160.114.81.228 (talk • közreműködései) )