Vita:Monoblog a Szent Hülyék Országáról

Az Unciklopédiából

Valóban ez a cím helyt álló "Szent hülyék országa" nem hiszem,hogy lenne még egy ország a világon ahol a meztelenre vetkőztetett ember zsebeit keresik, hogy azt is kitakaríthassák.

Mert mi is történt szeretett hazánkba az elmúlt húsz év alatt:gyárakat zártak be vállalkozásokat tettek tönkre,munkahelyeket szüntettek meg ,prominens személyek az adók elöl külföldre mentik vagyonukat ráadásul hogy még lehetetlenebb legyen az élet szép hazánkba az árakat is az egekig emelték.Lásd az élelmiszerek ára az energia hordozókról ne is beszéljünk.Tulajdon képen az autó az egész világon egy normál használati eszköz,itt nálunk viszont még úgy mint a hatvanas évekbe luxusnak számít.Végezetül e Szent hülyék országába minden ami rossz az be tud érkezni,de határaink mint a szűrő, a jót a jólétet nem engedi be. (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 212.96.57.218 (talk • közreműködései) )


Zavarban vagyok[szerkesztés]

Nem a szócikk miatt, mert azt hiába olvasgatom, nem változik meg róla a véleményem.
Azért vagyok zavarban, mert először tapasztalom, hogy valaki egyszerűen nem hagyja zárójelbe tenni magát, hanem a mások számára a távolságtartásra kitalált eszközöket maga is felhasznája és ugyanúgy mondja a magáét, mintha a zárójelbe tétel nem tükrözte volna mások eltérő véleményét a produktumról.
Műfaji tévedéssel van dolgunk, szerintem.
Valahogy kívül esik ez az egész az Unci profilján, inkább bloghoz hasonlítanám.--Linkoman 2010. augusztus 6., 11:17 (UTC)

Unciblog. Panaszfal. Pusztába kiáltott szó. Netüzenet. Betűvetés. Hajótörés. Szomor. Tárhely. Így élünk Pannóniában. OsvátA Palackposta 2010. augusztus 6., 11:51 (UTC)

Stílgyak (ez minden pénzt megér): ...a meztelenre vetkőztetett ember zsebei... OsvátA Palackposta 2010. augusztus 6., 11:54 (UTC)

akkor ezt most én írjam bele a blogba, a Szent Anarchisták Törölhetletlen Produktumai projekt hű katonájaként?--Linkoman 2010. augusztus 6., 12:27 (UTC)

Nemtom. Más javaslat? Kérdezzük meg a szerzőt? Vagy hiába? Csak mondja a magáét, nem figyel. Egyesegyedül a világfájdalmára? OsvátA Palackposta 2010. augusztus 6., 12:41 (UTC)

Kedves Mester, gondolatom annyi:
  1. Legyen monoblog kategória = monomániásan egyedül szerkesztett blog.
  2. Az így kategorizálandó szócikkek kaphatnának egy megfelelő sablont (pl. Egyedi mesterműről van szó, a világhírű muránói üveget se' többen fújják egyszerre stb.
  3. És az ilyen szócikkből távolítsuk el a szokásos távolságtartó idézet- komment stb. anyagot. (Ez a jelen esetben az én szerkesztéseimnek az eltávolítását jelentené.)
  4. Valahogy úgy, ahogy az EURONEWS csatorna "No comment" adásaiban csak a helyszíni videó megy, az eredeti hangfelvétellel.
Mit gondolsz erről?--Linkoman 2010. augusztus 6., 18:41 (UTC)

Szerény véleményem szerint Tiborc panasza nem való a Wikipédiába. Momentán ez csak az én véleményem. De nem bírok ennyit foglalkozni ezzel az egésszel. OsvátA Palackposta 2010. augusztus 6., 18:49 (UTC)

Ajánlhatnánk neki egy jó blogger oldalat...Gizmóka3 Gismoticon3.PNGFüstjelek 2010. augusztus 6., 19:00 (UTC)
Végeztem, kivonultam a cikkből. Már nem kell a szolgálati bézbólütőd se', mer' az is csak mocsok import.--Linkoman 2010. augusztus 6., 20:37 (UTC)

Szerző tegye be allapként a saját felhasználói cikke alá, vagy tényleg írjon blogot. Térítésmentesen nyitok neki egy monoblog.xxx.hu/com oldal(a)t. Komolyan. Csak ne vérezzünk már ilyen sokáig rá erre a szócikkre. Annyit nem ér meg. Szóval szerintem (szigorúan gumicsirke):

  1. Nyissunk blogot ennek a témának, vagy nyisson a szerző ennek, és éldegéljen ott a téma tovább.
  2. Szavazás törlésről vagy azonnali, és kész.

Na, csak a miheztartás végett. :-) Boribakter postája 2010. augusztus 6., 21:33 (UTC)

A törléshez egyedül kevés vagyok, ha feltennéd, megköszönném és támogatnám. --6ökör

Az utolsó előtti show jogán[szerkesztés]

Ez a cikk méltán megkaphatná A leghosszabb ideje fenn- és viták kereszttüzében álló uncikk díját. A medál: |(*)|

Boribakter postája 2010. augusztus 6., 22:37 (UTC)
A bajom csak az, hogy Hamlet szólásával szemben "Nem bolond beszéd ez, de nincs benne rendszer".
Egyébként yo8 (=jó éjt).--Linkoman 2010. augusztus 6., 22:47 (UTC)
Így van, okos ez, csak nem ide való. De demokratikusabb leszek, sablont váltok. Boribakter postája 2010. augusztus 7., 09:44 (UTC)
Symbol opinion vote.png Megjegyzés:Ha TIE-vadászt szerettél volna, amint bevág a hőelvezető árokba, azt így kellett volna:
|(o)|
Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2010. augusztus 7., 09:40 (UTC)
Nem, nem; az egy csillag akart lenni. A TIE-vadász ártalmas az egészségre (ha nem benne ül az ember). :-) Boribakter postája 2010. augusztus 7., 09:44 (UTC)

Feltéve, hogy[szerkesztés]

Ez a lap az Unciklopédia:Szavazás törlésről lapon is szerepel. Kérjük, szavazz mellette vagy ellene ott! Köszi! Boribakter postája 2010. augusztus 7., 09:54 (UTC)