Vita:Hangos sajtó

Az Unciklopédiából

Mondva vagyon[szerkesztés]

Az Írva vagyon, ahogy néztem a laptörténetet, elég többsíkú már, meg Zoknibáb mozgatójának az eredeti nevét sem tudom. Így maradt „sima” Unciklopédiás szócikk. :-( (Felmondatott. :-)) Boribakter 2010. július 21., 22:26 (UTC)

Köszönöm[szerkesztés]

Az ajánlást és beírást. Eddig egy tisztelt Szerző jelentkezett név szerinti megemlítésre. Ilyen esetben – mint hogy felmerült – egyébként nickeket nem adunk ki. Első, második és sokadik félnek sem. (Nem félnek.) Tehát aki a szerzőségi megjelölését kéri egy szócikkhez, attól az anyakönyvezett kéttagú fajtát kérjük, úgymint Vezeték- és Keresztnév, vagy – na jó – lehet Művésznév is, na. Máskülönben az Unciklopédia hivatalos szócikke lészen, beleolvadván a nyugodt névtelenségbe. Pánuncikk! :-)Boribakter 2010. július 26., 18:32 (UTC)

Nonéjmár[szerkesztés]

Kedves Uncológus!

Kérem, ne bántsa a Kotlikjulit, köszönöm. Nekem ő a szívemcsücske. Amióta nincs a Tölcsértorkolat c. műsornál, én már nem is nézem. Bár az is lehet, hogy azért, mert akkor van a Banyákok közt? Nem is tudom. Mindenesetre ne bántsák. Ne bántsák!!!
(néhány könnycsepp)
E. Béla

Accessories-text-editor.png
Az Uncológus válasza

Kedves Béla! Eszünk ágában sem volt bántani a bemondó hölgyet. Ellenkezőleg. Különben is, egy suliba jártunk. Igaz, harmincöt év különbséggel… De senkinek nem volt olyan jó Deltája, mint neki. Vagy dekoltázsa? Nem is tudjuk. Mindenesetre nem bántjuk…

Galambmentés[szerkesztés]

Köszönöm a galamb gerleállítását. Igyekszem figyelni rá, de a szkript mindig kiszúr velem. :-) Boribakter postája 2010. december 25., 15:51 (UTC)