Vita:Britney Spears

Az Unciklopédiából

Ez direkt ilyen hibás? Mert végülis így se rossz (talán mutatja, hogy Britni mennyire érthet a helyesíráshoz...), de nekem kicsit szúrja a szemem. :) scootergoblin 2006. december 27., 06:25 (EST)

Mint a lábjegyzetben olvashatod, így volt a Wikipédiába felküldve, a szöveget és szerzőjét a helyesírása is jellemzi. Üdv OsvátA 2006. december 27., 06:46 (EST)

Bocsi, még hozzá kell szoknom, hogy vak vagyok... scootergoblin 2006. december 27., 11:36 (EST)

nos, srácok, legények és persze szerkesztők!(OsvátA a címzett) ennek a cikknek az elkészítése egy ifjú harcos 1 percét lőtte ki az életéből, a billentyűzet-használata pedig azért ilyen gyatra, mert Ő lusta ember... A kérés pedig ez: Mi a tiszteletreméltóbb ökörség (aminek semmi értelme), az igényeiteket kielégítően megformált baromság, vagy a hirtelen jött, a szerkesztő előtt is kétes indíttatású, baromság?- Szerintem egyértelmű és ti csótányok vagytok, akik mindenbe belekötnek. Továbbá ez a szöveg nem a szerkesztőjét jellemzi...a cikknek köszönhetően írtál egy kommentet, ami téged jellemez. (azért csótány, mert nekem tetszik a szó, szerintem jó) (Aláíratlan hozzászólás, szerzője 91.120.126.246 (talk • közreműködései) )


Csak nem a te szellemi terméked ez a műalkotás? Üdvözlettel: OsvátA Palackposta 2008. október 14., 04:55 (UTC)

A cikk leginkább egy betegség anyagcsere-terméke, de ugye a betegségek gyógyíthatók, a teljes felépülés gyakori. (pl. itten ni) Azonban számtalan esetről hallani, ahol az egészséges egyed és a fertőzött egyed közt nem lehet kimutatni viselkedésbeli eltéréseket, vagy valamilyen külső eltérést. Ilyenkor a gyógyulás befejezte csak alaposabb "mélyrehatóbb" vizsgálatok után tudható.


Ez a szócikk maradjon így, vagy valaki átírhatja? Például az Az ügyeletes Á-t író Á! Boribakter 2009. december 10., 17:56 (UTC)

Ha nem lenne alatta a wikipédiából megmentett sületlenség sablon, akkor simán.
Kezdj új szakaszt alatta. pl.

Mások szerint[szerkesztés]

Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. december 10., 19:07 (UTC)

Yes check.svg.png Megoldva

Ahogy Frici, a tűzhelyszerelő mondaná: Tűzhelyed számomra Karancs!

Boribakter postája 2010. december 5., 16:29 (UTC)