Vita:Alkotmányozó kérdőív

Az Unciklopédiából

DURVÁN ANTIDEMOKRATIKUS LÉPÉS[szerkesztés]

Mi, hol itten az össznemzeti alkotmányozó konzultáció??? Gizmóka adminisztrátor érdemi kritika nélkül golyózta ki az általam hozzáírt részeket!!! Ez a kormányzati erőfölénnyel való durva, brutális és antidemokratikus jellegű visszaélés. Gizmóka nagyon tévedésben van, ha azt hiszi, hogy az adminisztrátor-választáson megszerzett kétharmados többség birtokában azt szerkeszthet a cikkbe, amit csak akar! Ez a fajta önkény ellentétes a Uncy-i Kinyilatkoztatással, szembemegy az Content Free Act szellemiségével és az európai wikiszereplők gondolatvilágával!

Ha Gizmóka nem változtat önkényes, unciellenes magatartásán, az azt fogja eredményezni, hogy kivonulunk az alkotmányozó kérdőív elkészítéséből és jelenlétünkkel nem legitimáljuk Gizmóka önkényes törekvéseit. Egyúttal közlöm, hogy hamarosan tájékoztatni fogom a társ Unciklopédiák adminisztrátorait a magyar unciklopédiában zajló elszomorító folyamatokról!

(Aláíratlan hozzászólás, szerzője 160.114.81.228 (talk • közreműködései) )


Felszólítom OsvátA adminisztrátort, hogy 24 órán belül határolódjon el kisebbik koalíciós partnerének cikkírási gyakorlatától! Ellenkező esetben ő maga is cinkosa lesz az Unciklopédia szabadságát felszámolni takaró kétharmados fülketúrának. követelem szerkesztéseim rehabilitációját, kártérítést és jogaim megerősítését, ellenkező esetben CarlB-hez fordulok!

(Aláíratlan hozzászólás, szerzője 160.114.81.228 (talk • közreműködései) )


Hivatalos cáfolat az Egyiptomból beszivárgó alkotmányellenes forradalmi felbujtók részére, okulásul[szerkesztés]

Kedves Névtelen, felhasználótlan, magányos IP! Nevezhetjük 160-nak?

A szerkesztései nem tűntek el, hanem változatlanul átkerültek az Alkotmányozó kérdőív B verzió szócikkbe, mert nyilvánvaló volt, hogy nem látta a szócikk tetején feltüntetett LÓBETŰS ÉPÍTÉS ALATT figyelmeztetést.

Az alábbiakban részletezzük a sablon értelmezését (egyébként nem pécsi véletlenül?):

A szócikk nincs kész, megírás alatt van, ezen embrionális állapotban a szócikk létrehozójától eltérő létformák szerkesztése, beleirogatása nem javasolt, mert ebben a fázisban közel 100 százalék annak az esélye, hogy a létrehozó indoklás nélkül visszatér az általa félbehagyott szócikk verzióhoz és folytatja, amit elkezdett, pontosan és ott ahol félbehagyta.

Nyilvánvaló, hogy a forradalmi ügynök nem rendelkezik sem bizalmas információkkal az eredeti szócikk szigorúan titkos tervezetéről.

Alkotmányozó konzultáció tekintetében az alkotmányozó kormánypárt elvei alapján jártunk el: a végén meglátod, mit szavaztál meg a fülkeforradalomban.

Az erőfölény minden esetben a cikk létrehozójához társul, nem az adminisztrátori pozícióhoz. Az erőfölénnyel való visszaélés az lenne, ha a szócikk csak adminisztrátorok számára lenne szerkeszthető.

A szócikk kettévált. A módosított verzió első két bekezdését nagylelkűségünknek betudhatóan grátisz megkapják a forradalmi erők. Felhívjuk a figyelmüket, hogy emiatt a jövőben már tartózkodjanak az eredeti szócikk megváltoztatásától.

A társ Unci adminisztrátorokat illetően: mi az az ukrán admin kollégákkal vettük fel a kapcsolatot... :-)

Szerkesztései nem rehabilitálhatóak, mert nem sérültek, el sem tűntek. Jogai csorbulatlanok, még mindig egy névtelen felhasználó, azaz potenciális vandál szintjén állnak.

Nyomatékosan felhívjuk figyelmét továbbá, hogy a kisebbik koalíciós partner kifejezés ismételt használata blokkolást és a Való(tlan) világba való beszavazást vonhat maga után!

Aláírni pedig így kell: ~~~~

Uff Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2011. február 8., 16:53 (UTC)

Végzést benyújtó határozat[szerkesztés]

Tisztelt Unciklopédia-Adminisztrátor/Szerkesztő/Olvasó!

Az Önnek az Alkotmányozó kérdőív c., nyíltan kormány- és kuplungellenes szócikke miatt benyújtott bírság összege:

25 000 000 HUF

Mely összeg ellen fellebbezésnek helye nincs!
Egészen pontosan lebbezzen fel nyugodtan, de a sok másik fellebbező levél között úgyis elvész.

A befizetés határideje: tegnap. A kézhezvételtől számított naptól fogva napi 10 000 000 HUF kötbért rendelek el. Ez ellen sincs fellebbezésnek helye.
Vagy nekem is ki kell menni kiflit lopni, és én a zsömlét szeretem. Ugye, megérti?

Kelt: nem, Ön már elfeküdt.

Szalai Annamária~ a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság