Vita:101 legbüdösebb dolog a világon

Az Unciklopédiából

Ennyi elég is lesz, mielőtt elszabadul a pokol. Legföljebb a szócikk örökre csonk marad. Aki ide meri írni, hogy szar, 3 órás kitiltásra számíthat. Megmondtam: Winettou

Nekem úgy tűnik, az első sorban már megtette valaki. :D

Csak a kekeckedés kedvéért, az ileum tartalom is tiltott, vagy el lehet menni egész a jejunumig? :) Gizmóka 2007. augusztus 9., 12:03 (UTC)

Semmi se tiltott. Minden a kontextuson múlik. Ha például raccsolva írod a szart, én egy hétig röhögni fogok. OsvátA Palackposta 2007. augusztus 9., 12:09 (UTC)

Hozzáteszem: a pálpusztait sem kell ideírni.[1] Nem azért, mert nem büdös, hanem azért, mert minden hülyének az jut az eszébe. Ha valakinek viszont a pálpusztairól az jut eszébe, hogy Baksa Soós (Kex): Büdös sajt, az király! OsvátA Palackposta 2007. augusztus 9., 12:27 (UTC)

A nyitva felejtett urna büdös?? Forrás?--Immanuel 2007. augusztus 9., 12:41 (UTC)

Nem tudjuk. Vagyunk mi egy sírásó???!!! OsvátA Palackposta 2007. augusztus 9., 12:56 (UTC)
Attól függ, mit tartunk benne. Például a nyers máj elég húzós. Gizmóka 2007. augusztus 9., 13:10 (UTC)

A sírásó hullákat ás sírba, urnákat nem bontogat (végül is a fene tudja). Nekem azonban az volt kérésem a férjemhez, hogy ha én halok meg elsőnek hamvasztasson el. Akkor majd szólok neki, hogy ne felejtsen meghívni a "szétszórásomra" valamelyikeiteket. Akkor lesz forrás:) Morbid Immanuel

Anyós[szerkesztés]

Ha egyszer anyósom még (el mer jönni) eljön hozzám bemutatóm neked, akkor úgy visszateszed a listába, hogy na! Egy kis ukrajnai faluban lakik a fürdés szót csak hallomásból ismeri, egy ruhadarabot addig hord míg le nem kopik róla, viszont a disznóól a konyhájával szembe van (kb. 3-4 méterre) a tehén pajta fala pedig közös a konyhája falával. Csernobili radioaktivitás kutya füle anyósom szaga mellett. Anyós-kergető Immanuel

A legtöbb nőből egyszer anyós lesz. Viccnek pedig olyan az anyós, mint a szar, vagy a pálpusztai. Mindez konkrét személyekre és pálpusztaiakra nem érvényes. OsvátA Palackposta 2007. augusztus 10., 07:43 (UTC)
Mi van a pálpusztai anyóssal? Itt is érvényes az, hogy negatív*negatív=pozitív? Gizmóka 2007. augusztus 10., 08:16 (UTC)
Érvényes. A matematika szabályai az egész világegyetemre érvényesek. Jóváhagyás kérése: Gubb elvtárstól. OsvátA Palackposta 2007. augusztus 10., 08:53 (UTC)

  1. Szintén a védelmem alatt áll.