Unciklopédia:Adminisztrátorok üzenőfala

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szükség esetén kapd be.
PANASZFAL: Itt lehet/kell teljesen fölösleges vitákat provokálni.

Ha tényleg ki vagy borulva, a lap tetején a + fülecskére kattintva lapozd fel a panaszkönyvet.


Unciklopédia user[szerkesztés]

Üdv! Valamilyen oknál fogva elfelejtettem a jelszavamat az Unciklopédián, vagy kétszer elgépelhettem (a név ugyan az, mint a wikin, Petrobolos) és ezért nem stimmel. Van rá mód, hogy törlésre kerüljön és újra regisztrálhassak ezzel a névvel? --87.97.29.255 2009. január 18., 08:11 (UTC)

Nem ír ki neked egy Elfelejtettem a jelszavamat, küldd el e-mailben lehetőséget? Próbáld meg, hátha. Szólj vissza, hogy megy-e? Ha nem, töröllek, és rárepülhetsz újra. Ebben bízhatunk. De nem volt még ilyen esetem. Üdv: OsvátA Palackposta 2009. január 18., 08:41 (UTC)
Én is elfelejtettem a jelszavamat! Azt hiszem a felhasználói nevem Beroesz, Zoknibáb vagy OsvátA volt. Kétszer próbálkoztam mindegyiknél a jelszóval, de egyszer sem találtam el. Az Unciklopédia email-emlékeztetője nem nekem küldte a jelszó-emlékeztetőt. Regisztrálhatnék újra ezekkel a nevekkel? Köszi! Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. január 18., 10:12 (UTC)
Nem állítottam be e-mailt, ez a baj, különben nem is terhelnélek vele titeket. Ma is próbálkoztam, de csak nem megy, szval sztem kétszer elírhattam, vagy elfelejtettem (valószínűbb). Kössz OsvátA a segítséget).--87.97.27.15 2009. január 19., 19:55 (UTC)
Ezesetben töröllek. Aztán próbálj meg ugyanazon a néven regisztrálni, és találj egy megfelelő jelszót. Szerintem ez mind menni fog. Üdv: OsvátA Palackposta 2009. január 19., 20:40 (UTC)
El kell keserítselek Gizmóka, a jelszavamat egy hiperbiztonságos íriszhártya-leolvasóval összekombinált algoritmikus titkosítórendszer tárolja, én sem ismerem pontosan. Szerkesztőtársaid jelszaváért, lakcíméért, lakáskulcs-másolatáért és egyéb személyes adataiért kérlek fordulj az illetékesekhez! --Beroesz 2009. január 20., 19:13 (UTC)
  • Na ezért kell a fent leírt metódus. :-)
  • Hoztam magammal íriszt. Iris Berbent.
  • Ügyes próbálkozás! Így akarod elhitetni a világgal, hogy nem a zoknibábod vagyok...Gizmóka Gismoticon1.PNGFüstjelek 2009. január 20., 19:53 (UTC)
OsvátA, Gizmóka szerkesztőtársat én üzemeltetem zoknibábként, erre az imént már utalást is tettem Gizmókaként megejtett hozzászólásomban. Az utóbbi időben nagyon elkanászodtam, ezért kérlek informálj az elszabadult zoknibábok blokkolásának feltételeiről! --Beroesz 2009. január 20., 21:33 (UTC)

A teljes megzavarodás érdekében a leghelyesebb lenne egymás zoknibábjaiként működnünk. És mindenki hozzon magával még egy-két embert. OsvátA Palackposta 2009. január 21., 06:45 (UTC)