Titkos terv

Az Unciklopédiából
Már romboljuk is a falakat Budapesten

A かめはめ波 egy titkos terv, amit a majmok ötöltek ki a Föld elfoglalására.

Hogyan ötölték ki a tervet?[szerkesztés]

Valójában az egyik főemlős véletlenül rossz kalózfilmet töltött le a Pindúr pandúrok helyett (szegény Mohó jojó hibáit akarták kielemezni és ezeket elkerülni), aminek a címe a Majmok bolygója. Eme film alapján tervezték meg a かめはめ波 tervet.

A かめはめ波[szerkesztés]

A かめはめ波 terv lényege egy olyan szupercsillagharcos létrehozása, aki képes a negyedik szintű szupercsillagharcossá átalakulni. Ezen a szinten képesek a tízszeres erejű kamehamehara.

Miért a かめはめ波 nevet adták a tervnek?[szerkesztés]

Főleg azért, mert az Amerikai Egyesület Államok kormánya nem képes ezeket a kriksz-krakszokat elolvasni, továbbá az FBI-nak nincsen elegendő fizetett fordítója, akik képesek ezt megfejteni. Továbbá a かめはめ波 a szupercsillagharcosok legerősebb támadásának elnevezése az kriksz-krakszos nyelvükön, ismertebb nyugatias nevén a kamehameha.

Kamehameha uralkodók[szerkesztés]

Néhány kicsinyke kis szigetecskéből álló eldugott kis országot alapítottak a majmok, ahol a kamehameha uralkodók kormányoztak. Ezen országot Hawaii névre keresztelték. Időközben az Amerikai Egyesült Államok hiper-szuper-titkos alakulata, ami olyan titkos, hogy még az alakulat tagja se tudtak egymásról elfoglalták Hawaiit, s a majmok terve szüneteltetve lett. 50 év múlva az ORTT megalakult az ilyen esetek elkerülésére és a Majmok bolygójának elnevezett film blokkolására.