Szili Bálint

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Született legalább 30 éve ezen a napon valahol a Gemenci erdő, Hokedli söröző és Eiffel torony bermuda háromszögben. ( vagy másikon, de nincs nálam az anyakönyvi kivonata, lényeg, hogy elhiszem neki)

Jelenleg szavatossága megőrzése érdekében nem nyaral, másodállásban Marci szavaival élve, olyan országos.

Nemi identitása: Lisa Tömeg: annyi mint én Magasság: 2 cm ide

A tények tudatában érdemes megjegyezni, hogy az oldal elkészítéséhez nagyban hozzá járult a 3. kerületi Bíbor kocsma.

Szili Bálint született ezen a néven[1], Bálint neve az Iphone szóból ered 5 betű megváltoztatásából. Édesanyja óvónő és nagyon cuki, remélem holnapra főz nekünk egy húslevest, mert a másnaposságra az jól jön. Édesapja ezermester, egyszer hallottam, hogy egy fakockából épített egy vákumozó gépet. Innen is eredhet, hogy Bálint kedves és okosnak született. Bár idegesítő is tud lenni, ezt szülei korán felismerték és ezért száműzték egy híres pécsi építész kollégiumába. Ott sikerült nem kollaborálnia.

Sport teljesítményét tekintve többszöri Guinness díjas. A sörgyár tiszteletbeli tagja. 100 méteren - 22 méteren lekapcsolták - 2005 200 méteren - a kisbolt annyira volt, többször is megdöntötte egyéni rekordját Kislabda hajítás - a szomszéd ablaka 27000 HUF Nettó 1998 Egy tálca sör - 21h16m34s 2018.08.26.

A kollégium éveit tartósan tanulással töltötte, ezért a hivatalosan megválasztott érettségi évei után még további érettségivel bizonyított érettségét a nem tudom mire. Tette ezt 17szer. Szóval Very éretten Bálint úgy döntött, hogy a napokban ünnepli a születésnapját (szűk) baráti körben, ezért is született meg eme nemes szócikk, hogy Boldog születésnapot Kívánjak Neki!

Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Más néven elég nehéz lett volna.