Szex

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mottó: Coito ergo sum

„Az, hogy az élettelen természetben is létezik-e ledérség, további kutatások tárgya, de ha belegondolunk, sok ásvány magakellető, színpompás és ragyogó geometriai formáival próbál feltűnést kelteni. Ezek milyen szándék megnyilvánulásai lehetnek? A kristályrácsok alakja kvantumfizikai szinten dõl el, tehát a ledérség gyökerei mélyre nyúlnak.”

~ netlelet

Adult neon.gif

Vannak oszágok, ahol nemzeti jelkép.
A tavasz mindenkire hatással van.

Ide bármilyen disznóságot lehet írni. Elvileg nem látszik; hehe.

A szex az emberek negyedik kedvenc tevékenysége az ivás, a kártyázás és az internetezés után. Legkedveltebb változatában az ember[1] a második legjobb barátjával, a nővel műveli. Az ember első legjobb barátja a kutya, de vele nem szexel. A szex legelterjedtebb változatai:

A szex deviáns, erősen archaikus változata: egy férfi és egy nő, tartós párkapcsolat keretein belül.

Ha nem volt még elég, lásd még[szerkesztés]

Pornó

Couple sexe.gif
Láb.gif Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.


  1. Ez az emberre vonatkozik. A népnyelv, mint tudjuk, ember alatt a férfiembert érti. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a nők bármilyen kétes kapcsolatba kerülnének kutyákkal,vagy egyéb négylábúakkal, mindössze azt, hogy mostanság feltűnően sok nő jár lovagolni. Legtöbbjük persze rendeltetésszerűen használja hátasát. Bármi is az, amit ők rendeltetésszerűnek tartanak.
  2. Mindenki látott már négykezes zongoraversenyt. Ott is van két fickó, meg egy hangjegyekkel teli képes újság. Ha lecseréljük a hangjegyeket pucér izékre (például nőkre, vagy nőkre, esetleg nőkre), akkor már sejtheted, hogyan zajlik ez. Legfeljebb nem tapsol a közönség.