Szerkesztővita:Vandor1

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2007. november 4., 20:39 (UTC)

Nem értem[szerkesztés]

Heló, kérlek magyarázd meg, hogy van ez? Címétől eltekintve, a három cikked, ha jól látom, azonos. Ha azt a tréfát akartad elsütni, hogy átirányítgasson, azt másképp kell csinálni. Áruld el, melyik legyen a fő cikk, a másik kettőt törlöm, és megcsinálom az átirányítást. Oké? Üdv: OsvátA Palackposta 2007. november 4., 20:42 (UTC)

A 3 cikk ugyanaz. A fő a "kőbányai" kezdetű, a "nőbányai" és a "vitéz" kezdetű a mellék-megnevezés, ezekről van átirányítás. Csak egy egyszerű átírányításra gondoltam, meg hogy a főcím után olvasható legyen a másik két cím; semmi egyéb, sztem nem szükséges megváltoztatni az irányításokat. Vandor1 2007. november 4., 21:06 (UTC)
Valami nemstimmelés van. Dupla átirányítás, vagy ilyesmmi. Ki kéne bogozni...OsvátA Palackposta