Szerkesztővita:Stewe

Az Unciklopédiából


UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Itt legalább annyi mindent lehet, mint amennyi mindent nem lehet. Fogd ezt fel pozitívan! Egyebekről szanaszét olvashatsz.

Alkalmasint írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon.
A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá.
Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2009. november 14., 08:03 (UTC)

Liberálbolsevizmus[szerkesztés]

Hát persze. Csak kevés a szerkesztő ahhoz, hogy a humor helyett megjelenő vérnőszésre ügyeljen. OsvátA Palackposta 2009. november 14., 11:40 (UTC)

Wikipédia[szerkesztés]

A Wikipédiában van egy Unciklopédia c. szócikk. A 90%-a rejtve, angolul. Azt nem ártana lefordítani. Viszont a Wikipédiából nemigen illik ide átlinkelni, két cikket így összekötni, mert a.) az Unciklopédia: paródia, a Wikipédia pedig komoly project; b.) a két pédiát két teljesen egymástól független alapítvány működteti, csak a látszat hasonló, mivel a szoftverük gyakorlatilag ugyanaz. Szóval az Unciklopédia gúnyolja a Wikipédiát, de ellenirányban ez nem működik. Üdv: OsvátA Palackposta 2009. november 17., 11:37 (UTC)

Tőlem teljesen függetlenül olyan sablont állítasz elő a Wikipédián, amilyent neked tetszik. Majd secc-pecc kihajítják. Én is fogok szavazni. Hogy hogyan, azt nyolcvan évre titkosítottam. Amúgy tévedsz: a Wikipédia szerkesztői általában ismerik az Unciklopédiát, csak nem írják és nem röhögnek rajta. Rajtam röhögnek, hogy elvállaltam a humorfelügyelőséget. Pedig nem, csak a karbantartását –, azt is ímmel-ámmal. OsvátA Palackposta 2009. november 17., 17:10 (UTC)