Szerkesztővita:Murphi

Az Unciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Üdv a Magyar Unciklopédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod ezt-azt itt-ott a Hogyan szerkesszünk kérdésről. Vagy majd csak rájössz. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, a Kocsmafalon is hagyhatsz egy cetlit. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, a Felhasználói lapodon írhatsz magadról pár szót. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Ja: és ne sértődj meg, ha belejavítanak majd a szövegeidbe, vagy mindenestül eltünnének: ez közös project. Sok sikert és jó szerkesztést! OsvátA.

Irkafirka[szerkesztés]

Szia! Ne vedd zokon, de tevékenységed többnyire komolytalan. (V.ö. még: Karinthy, aki a humorban nem ismert tréfát). Két odavetett szövegedet (Internyet, Nők) töröltem. A többi is hagy maga után kívánnivalót, éppen eleget. Az Unciklopédia: lexikonparódia, nem szellemeskedésre, pláne nem trágárságra, hanem szellemességre van benne szükség. Biztos vagyok benne, hogy rendelkezel azzal is. Üdv. OsvátA 2006. december 3., 13:24 (EST)

Nekem a BKV cikk tetszett. Vannak már tömegközlekedési jellegű cikkeink, belinkeltem őket :) a rettenetes zoknibáb 2006. december 14., 19:12 (EST)

Jól tetted. Kösz. OsvátA 2006. december 15., 01:57 (EST)