Szerkesztővita:Lione

Az Unciklopédiából

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlünk a Magyar Unciklopédiában!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez a három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

A Unciklopédia-szövegek formai lehetőségeiről itt semmit sem olvashatsz. Vagy rájössz egyedül, vagy nem. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, a logika segíthet, amire nem találsz választ, azt a Társalgó-Kocsmafalon megkérdezheted. Írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon.
A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ( ~~~~ ). :-) OsvátA Palackposta 2015. december 7., 15:18 (UTC)

Tesz-vesz[szerkesztés]

Szia!

Cikkeiden van mit javítani. Stilárisan, elütésileg és wikinyelvileg egyaránt. Kérlek, tedd meg; ha van kedved hozzá. Nekem nincs. (És nem is lesz...).

Ja: meg kategóriákat is kellene nekik találni. És beletenni őket.

Üdv! OsvátA Palackposta 2015. december 7., 15:26 (UTC)

Szia! Kérlek újra, nézd át és javítgasd formailag (is) a cikkeidet, kategorizálj, satöbbi. Üdv! OsvátA Palackposta 2015. december 10., 06:59 (UTC)

Beszélhetek... OsvátA Palackposta 2015. december 11., 07:55 (UTC)

Meséid[szerkesztés]

Bírom ajánlani a meséiden, a lap alján, elhelyezni ezt: [[Kategória:Ami a Grimm-mesékből kimaradt]]. Az egyiken megtettem.
Különben utoljára szólítottalak meg, mert semmire nem reagálsz. Viszont nem javítgatok utánad se én, és úgy tűnik más sem, hiszen ritkán jár erre szerkesztő.
Ellenben ha megtelik egyszer a hócipőm hevenyészett cikkeiddel, lehet, hogy megritkítom őket.
Üdv! OsvátA Palackposta 2015. december 16., 15:13 (UTC)

Ezen az ünnepi napon csak egy tanácsot van időm/kedvem adni: így írhatod alá magadat az üzenethez: ~~~~. És ott lesz a nickneved, a dátum és időpont. Boldog Karácsonyt! OsvátA Palackposta 2015. december 24., 09:46 (UTC)

Jössz, látsz...?[szerkesztés]

Szia! Igen jókat írsz. Kár, hogy csak ideraktad, aztán elmentél. Engedelmeddel kicsit ráncba szedem gyermekeidet, elsőként a Káosz című opuszt átmozgattam egy neki valóbb helyre, az Értelmező szótár/K-ba, mert egyedi szóvcikknek rövidke, ellenben megjelennie érdemes. Köszi a megértést! Várunk vissza! :) Boribakter postája 2016. július 17., 20:58 (UTC)