Szerkesztővita:Flatline hun

Az Unciklopédiából
Üdvözlet!
Üdv a Magyar Wikiparódiában! »Szem nem marad szárazon.« (Goethe, vagy ki. Mondta) OsvátA

Ezt meg ne vedd magadra :-) [1] OsvátA

(nemtom, mi van logóval. Nemrég még működött. Lehet, hogy Siemens-gyártmány?) OA

Öööö... ez itt ez mi ez itt? Ez rólam szól, vagy nekem szól, vagy micsoda? Flatline hun 2006. augusztus 8., 14:49 (EDT)

Visszaállítás[szerkesztés]

Szia! Hogy mi vicces, mi nem, mi humoros, mi nem, az humorérzékfüggő. Viszont adminisztrátor lényegbevágó szerkesztését ne töröld, mert az nem a vicc-kategória. Üdv.

P.S. Ja: és ne hagyd itt (miattam) az uncit, hanem sajátítsd el a használatát, ismerd meg jobban a funkcióját. Nem fogunk, remélem, összeveszni. OsvátA 2006. augusztus 9., 08:00 (EDT)

Mivel nem töröltem semmilyen adminisztátor semmilyen lényegbevágó semmilyen szerkesztését, nem igazán értem, hogy mire gondolsz... Flatline hun 2006. augusztus 9., 08:28 (EDT)

Erre: Unciklopédia:Azonnali törlés. Az ilyen lapokat nem szerkesztjük, hanem használjuk. Nézd meg a laptörténetet: [2] Erről van szó. Ha tévednék: ezer bocs. OsvátA 2006. augusztus 9., 08:38 (EDT)

Na elmondom hogy van ez. Amikor nekiláttam szerkeszteni, se az Unciklopédia:Azonnali törlés se az Azonnali törlés nem tartalmazott semmit. Némi homozokás után megállapítottom, hogy a wikiengine nem hagyja a lapot saját magához linkelni, ezért a Unciklopédia:Azonnali törlés oldalra feltettem a "lásd: Azonnali törlés" oldalt, míg az Azonnali törlés oldalra felraktam 4-5 linket (különböző neveken) az Unciklopédia:Azonnali törlés oldalra.

Azonban az Azonnali törlés oldal törölve lett, a tartalma bekerült a Unciklopédia:Azonnali törlés oldalba, innentől kezdve a viccesnek szánt linkek nem voltak linkek többé, és így a dolog már nem volt annyira vicces, szóval töröltem az Unciklopédia:Azonnali törlés oldal azon részét, amely korábban az általam előállított Azonnali törlés oldalon szerepelt, de erre az oldalra mozgatva már nem volt képes betölteni a funkcióját. Flatline hun 2006. augusztus 9., 08:49 (EDT)

Oké, kösz. Az ilyesmit bízzuk Bercire, ő itt a profi. OsvátA 2006. augusztus 9., 08:59 (EDT)

Kategóriák[szerkesztés]

Szia!

Ha lehet, tégy az új cikkeid aljára kategóriákat, ezeket mindenképpen (dupla kapcsos zárjelekben), így:

[[Kategória:Unciklopédia]] [[Kategória:Uncikkek]] [[Kategória:Akármi]],

acélból, hogy amikor majd, amikor 3 000 - 30 000 cikk lesz, akkor is kiigazódjunk (vagyis az olvasó). Az akármi helyébe írj műfaji, vagy tematikai meghatározást, lehetőleg már létezőt, de az se nagy baj, ha újat hozol létre. Ezek a kategóriák a szócikk alján megjelennek, és automatikusan összeszedik az alájuk (beléjük) tartozó cikkeket. Köszönöm. OsvátA 2006. augusztus 10., 09:11 (EDT)

Oksa, csak nem tudom, hogy mi alapján kategórizáljam a cikkeket, lévén a társalgóban is megy az egyeztetés, hogy műfaj vagy téma szerint legyenek a kategóriák... Flatline hun 2006. augusztus 10., 09:30 (EDT)

Ammár egy avítt csevegés van. Jobbára okafogyásos. Az Unciklopédia és az Uncikkek a mindenképpen kategóriák. [[Kategória:Miegymás]] pedig jobb híján van. Majd ha intenzív lesz a prodzsekt, javítások fognak történülni. Kösz. OsvátA 2006. augusztus 10., 09:35 (EDT)

Szavazás[szerkesztés]

Kérlek, nézz be a szavazóoldalra, és ha úgy tartod helyesnek, szavazz is. Kösz. OsvátA Palackposta 2007. március 28., 09:46 (EDT)

Hogysmint?[szerkesztés]

Szia! Rég nem láttunk! Nálad ez normális? OsvátA Palackposta 2007. október 31., 07:04 (UTC)

Köszjól.[szerkesztés]

Szia. Igen, sajnos ez nálam tök normális, tudod ADD-m van, (Attention Deficit Disorder) és ezértJÉ DE SZÉP IDŐ VAN! MENJÜNK BRINGÁZNI!