Szerkesztővita:Destructor

Az Unciklopédiából
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában!

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA Palackposta 2008. június 5., 08:26 (UTC)

Torgyán[szerkesztés]

Torgyán bohóc, de más értelemben. Ne járassunk le nagy klasszikusokat :-). Viszont nyogodtan írhatnál egy új Torgyán-cikket a Hírhedt alakok rovatba. Üdv: OsvátA Palackposta 2008. június 5., 08:30 (UTC)

Hát fogalmam sincs Torgyánról....Csak úgy beugrott úgyhogy odaírtam...:Doké persze (Aláíratlan hozzászólás, szerzője Destructor (talk • közreműködései) )


AT-AT[szerkesztés]

Kedves Szerkesztőtárs! Az Unciklopédiának nincsenek moderátorai, csak adminisztrátorai vannak. De azért bőven van mit javítani a cikkben. Jeleztem a vitalapján. Üdv: OsvátA Palackposta 2008. július 15., 20:27 (UTC)

Képlicenc[szerkesztés]

Kérlek ne tölts fel ismeretlen licencű képeket, és ne adj hozzájuk kamu licencet, mert törölnöm kell. Tehát törlöm. OsvátA Palackposta 2008. július 16., 14:53 (UTC)

S még valami: általában nem szoktunk vitalapot radírozni. Sok értelme nincs is: a laptörténet mindent megmutat bárkinek. OA

Pipacs[szerkesztés]

Heló! Lesz ebből a dologból valami? OsvátA Palackposta 2008. július 31., 10:01 (UTC)

Nem Destructor 2008. július 31., 10:12 (UTC)