Szerkesztővita:91.83.238.42

Az Unciklopédiából
UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában, Ismeretlen!

Ahhoz be sem kell jelentkezned, hogy olvasd és szerkeszd az Unciklopédia lapjait, de a belépés gyors, nem igényel személyes információkat és számos előnnyel jár:

  1. saját felhasználóneved lesz (nem fognak összekeverni másokkal, akik ugyanazt a gépet, vagy intézményi hálózatot használták);
  2. szerkesztőtársaid azonosítani tudnak, megismerhetnek, és tudni fogják, honnan fúj a szél;
  3. saját felhasználói lapot hozhatsz létre, amelyet magad alakítgathatsz (mások nem szólhatnak és/vagy firkálhatnak bele), mert levágjuk a fejüket;
  4. satöbbi.

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Első három lépésként böngészd át az irányelveket, a humorelveket, a képhasználati irányelvek(re mutató linket) és a gyakran felmerülő kérdéseket. (Egyebekről szanaszét olvashatsz).

Ez a három (?) kis lépés az Unciklopédiának, de három (?) hosszú nagy lépés egy frissen életre kelt Unciklopédistának.

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és némi humort megkívánunk! OsvátA Palackposta 2015. június 30., 16:05 (UTC)