Szerkesztővita:87.229.120.3

Az Unciklopédiából


UnWiki.jpg Köszöntünk a magyar Unciklopédiában, Ismeretlen!

Ahhoz be sem kell bejelentkezned, hogy olvasd és szerkeszd az Unciklopédia lapjait, de a belépés gyors, nem igényel személyes információkat és számos előnnyel jár:

  1. saját felhasználóneved lesz (nem fognak összekeverni másokkal, akik ugyanazt a gépet, vagy intézményi hálózatot használták);
  2. szerkesztőtársaid azonosítani tudnak, megismerhetnek, és tudni fogják, honnan fúj a szél;
  3. saját felhasználói lapot hozhatsz létre, amelyet magad alakítgathatsz (mások nem szólhatnak és/vagy firkálhatnak bele), mert levágjuk a fejüket;
  4. satöbbi.

Az Unciklopédia szerkesztésének fortélyaihoz a Segítség lapon találsz információt. A szerkesztést az Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz pár szót magadról a felhasználói lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, jelen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és jó sok humort kívánunk! OsvátA Palackposta 2009. augusztus 21., 08:06 (UTC)

Üzengetek[szerkesztés]

Üzengetek, nem látod. Legalábbis nem akarod észrevenni. Ez valójában nem is kötelező. De legalább a helyesírás szabályait ne hagyd figyelmen kívül. Az közügy. Üdv: OsvátA Palackposta 2009. augusztus 21., 08:28 (UTC)