Szerkesztő:Boribakter/Probieren Sie

Az Unciklopédiából

Törd, Elek! Gut, Enberg! (Nem ez. Hanem az, hogy „Probieren Sie...?”)[szerkesztés]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi elementum pulvinar ultrices. Curabitur commodo sollicitudin odio, a placerat tellus eleifend semper. Aenean arcu arcu, commodo vel bibendum ac, aliquet quis metus. Vestibulum eu nisl enim. Praesent in semper sem. In lectus diam, rutrum a blandit quis, sollicitudin id nulla. Vestibulum tincidunt, nisi vehicula suscipit tincidunt, ipsum dolor commodo velit, eu pretium metus sapien a elit. Maecenas gravida, neque id luctus aliquet, lectus ligula pharetra velit, non gravida risus lorem ac urna. Aenean pulvinar vehicula ante, at lacinia dolor porttitor id. Pellentesque laoreet nunc placerat augue luctus pellentesque ornare ligula auctor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Integer eu augue et neque dictum elementum. Donec mauris enim, congue eu fringilla non, tincidunt eget metus. Cras aliquet lacinia erat in rhoncus. Sed viverra nibh vitae leo dapibus accumsan. Sed sed tortor ac tellus tincidunt ornare.

A Lorem ipsum hiteles fordítása, amíg prézli nem ment a szemembe[szerkesztés]

Lóra, Miskapistám, dolog itt ámít, pont s*ggbetúr a despota elit. Morbid elemem tulkulminál úticélt. Kúra-mígtud kommandó szóval licitálna, ó, de jó, a placentát pelus eleiben szemben. Á, ne mán arcozz, arcozz, kommandóval bibircsók, az, alig vet kis Menyust. Veszti bőröm egy nindzsa, enyém. Prézli ment a szemembe. Ha folytatnám, a számba is menne, de oda már nem fér el a tojástól és a liszttől. Rántott nyelv készül fogas kérdés módra!

MiTakarok[szerkesztés]

Lovas a Schengenbe'. Aus Deutsch! Na, de kérem! Khm. Pontosítok: Nem adtam kopogtatócédulát a színeseseknek. Na de, és akkor, mi van? Hát persze, hogy szerda! Bassza meg, már szerda van?! És én itt még szerkesztek?! Nem húzok el mindjárt a redvesbe aludni?! Az anyám mindenit! Hú - mondta Stirlitz. Anyádat ijesztgesd - mondta a bagoly...

HÁHÁHÁ!


Mondom: HÁHÁHÁ!

:-)

Windows[szerkesztés]

BSoD.jpg
Errorod van.png

A mindenségedet neked[szerkesztés]

Vandál.jpg

(P.C.)

[email protected][szerkesztés]

Szeretnék egy szócikkélményt Pofon néven, de nem hagyják. Ütni fogok. Én szóltam! Zero sized reply-t mostan már bannolni kéretik a Nagy Internetrendezőtől!

Nekem 5 .

Sablonka Miklós[szerkesztés]


Tipp: No? Mivan'? Beszóttá'? Íggyártá'. Velemneizéjjé'.
Kommentár: Was makochs?

Ide kattints, te örök lázadó.

Üdv, soxerepekkel: Artúr király.
Aquote2.png Éljen soká Artúr király! Aquote1.png
Comment Már késő.Volt egyszer egy WikEdem[szerkesztés]

Azóta is keresem.
Sehol, sehol nem lelem.
Végül is nem érdekes.
Csak hiányzik a kis kedves.
Elgonoszult a szentem.
Azt hiszem, reménytelen.
De nem adom a Látszerem!
Nem is kell a WikEdem...
* * *
Aztán rájött a szőke nő,
Hogy néha gondolkodni is kő.
Hogy a dús haj alatt,
Talán némi ész is akad.
Szóltak neki, ha Vectorod van,
Ne a Monobookban
Állítgassál semmit, te szerencsétlen!
Így esett
Az eset.
Hogy tanult volna ebből a szőci
Nőci?
Kétlem.

Vajon ebbe’ mi van?[szerkesztés]

Automatikus Menthetetlenség Boldog Orgazmikus hiXéria[szerkesztés]

Amúgy meg az okosság innen gyött.

Monitorteszt[szerkesztés]

3-ball Mills mess.gif
Ezt bírja a GPU-d?

Neszójjábele[szerkesztés]

Mummy 1.jpg Mindjárt kihúzod a gyufát!
Ez a figyelmeztetés azoknak szól, akiket ugyan kedvelünk alapesetben, de valami oknál fogva (kekeckedés, szőrszálhasogatós viták, beszólogatás, keresztbetevések miatt) épp nagyon közel járnak már, ha nem vigyáznak, egy kiadós személyes támadáshoz, melyet ezúton is elkerülni igyekszünk, és arra kérjük őket, nézzenek magukba, elkerülendő a nagyobb bajt. Szimbolikus jelentése: Kívánom neked, hogy éjjelente a fotón látható özv. Szedlacsekné látogasson! ~ Mélységes mély tisztelettel: özv. Szedlacsek Rezső
Ennyi ideje babrálták utoljára ezt a lapot: 1597915 perc
(…a szócikk további része lefordítandó...)