Szeléna Gomez

Az Unciklopédiából
Selena "Szeléna" Gomez
Selena Gomez Selena Gomez bem linda.jpg
Mottója: Túl szép vagyok hogy igaz legyek.[1]
Leghíresebb filmje
Ég a Reichstag, szeress forrón[2]
Név Selena Gomez [3]
Nem Nőci/Csaj, ahogy tetszik
Méretei 90/60/90[4]
Partner Nincs[5]
Nemzetiség Spanyol? Amerikai? Magyar? Fene tudja.
Vallás Szexizmus
Foglalkozása Színész, énekesnő, pornószínésznő, modell[6]
Cora Tesco, Auchan, Praktiker, Lidl
Életkora Jelenleg 19 (minden évben változik, egészen pontosan eggyel nő 365 naponta.)
Kedvenc időtöltése Levetkőzés, felöltözés.
Népsűrűség Nem lehet megállapítani. Azt tudjuk, hogy Monacóé legalább 1 fő/négyztekilométer.
Lakóhely Monakó, a királyok városa! (Fizetett társadalmi hirdetés)
Az 5-ös lottó heti nyerőszámai[7] 6, 13, 35, 42, 51

Figyelmeztetés![szerkesztés]

Ennek a szócikknek semmi köze a kémiai elemhez, a 34-es periódusos rendszámú szelénhez[8]. Ha ilyenek jobban érdekelnek, akkor valószínűleg meleg vagy, inkább menjél kémiaórára, és tanulmányozd a sav-bázis reakciókat!

Lássuk a csodát[szerkesztés]

Hol is kezdjük? Selena Gomez szép. Nagyon szép. Túlságosan is. Meztelenül is. Mindenhogy is. (Kivéve ha zombik felboncolják, mert akkor senki sem szép.[9]) Máskülönben olyannyira szép, hogy a billentyűzetből a nyál mindig kiöntést igényel egy-egy fotójának megtekintését követően.[10]

Története[szerkesztés]

Senki sem tudja hol született, talán maga a Jóisten nemzette, ami persze később konfliktusokhoz vezethetett a családi életében.[11] Iskolája sem ismeretes, mint ahogy az sem, hogy szűz-e, mi a kedvenc étele, ki volt az anyja, stb.

Karrierje[szerkesztés]

2009 környékén hirtelen beindult a filmes karrierje, ami kitalálható, hogy minek volt köszönhető. Sok idióta sorozatban játszott, amikből rajta kívül semmit nem jegyzett meg senki.[12] Aztán a zenei karrierje is beindult, ezt a videót például szeretett hazánk szeretett fővárosában vették fel, amiért külön hálás neki a szívünk.

Azóta nem áll meg körülötte az élet, max. a lélegzet akad el. Múltkor például 3 Ferrari 458 Italia rohant egymásba miatta.[13] Koncertezett már Magyarországon, ami ugyan kevésbé volt sikeres, mint a 100 tagú cigányzenekar és a Veresegyházi asszonykórus karácsonyi koncertje az Aréna Plázában, de még így is második lett olyan világsztárokat megelőzve, mint a Depeche Mode, Ozzy Osbourne vagy Kerekes Ernő. A Duna Plázában megtartott dedikálásán, melyen új életrajzi könyvét, a 69, avagy a kutya is elölről csinálja címűt mutatta be, olyan sok ember volt, hogy a BKV pótlóbuszokat kellett hogy indítson a Plázához, továbbá a Plázának 500 új kétajtós szekrényt kellett alkalmaznia.

Nemi élete[szerkesztés]

Selena ugyan tagadja, hogy kapcsolata lenne férfiakkal, és egyre csak leszbikus mivoltát bizonygatja, de le sem tagadhatná, hogy volt már kapcsolata férfiakkal. Az interneten felettébb izgató képek[14] miatt történt 2011-ben az internet első összeomlása.[15] Ezenkívül a Playboy magazinban is feltűnt már párszor.[16]

Politika[szerkesztés]

Pusztaröcsögén egy alternatív választáson az ország kormányzójának és a falu polgármesterének választották 2012 májusában, ám 1 hónap után lemondott. A falu azóta is polgármester nélkül van, kertjeiket pedig benőtte a lucerna.

Juszt in Bieberrel való kapcsolata[szerkesztés]

Rossz nyelvek szerint kapcsolatban volt/van Juszt in Bieber-rel, ő azonban cáfolta a tényt, mondván, sohasem hagyná ott jelenlegi partnerét[17]. Selena pedig kifejtette, hogy soha életében nem is látta a csávót, és nem is szándékozik[18].

A képek, amiken együtt láthatók kezdetben ügyes Photoshop-felhasználók munkái voltak, amíg fel nem töltöttek egy ilyen képet a Photoshop összeomlásakor.[19]

Telefonszáma[szerkesztés]

Itt a telefonszáma és a PIN-kódja: (**) **/***-****, *****

Jegyzékkatalógus[szerkesztés]

 1. És valóban...
 2. Hogy ez mi a fenét jelent, a film rendezője sem tudott rájönni. Tán túl sok volt a pia.
 3. Azért hívják így, mert ezt a nevet adták neki. Hogy miért, ne tőlem kérdezd!
 4. Változhat bizonyos feltételek, pl. egetrengető orgazmus közben.
 5. Egyes pletykagépek folyton összehozzák Juszt in Bieberrel, a hírhedt meleg énekes-hadvezérrel. További lehetséges partnerei az Isten, Adolf Hitler és Gipsz Jakab.
 6. Játszott több 1000 filmben, sorozatban, van egy halom ratyi lemeze, főszereplője volt az Égő Vágyak vagy az Égő Reichstag c. pornófilmnek. (Vagy történelmi filmnek? Nem emlékszem.)
 7. Közjegyző jelenlétében sorsolva.
 8. Bármilyen hasonlóság csak a puszta véletlen műve.
 9. Ezt még a zombik is elismerik.
 10. Csak a gyengébbek kedvéért, mivel a haverom sem értette meg: csorog az ember nyála a csajra!!
 11. Lásd az 5-ös jegyzetpontot, mindjárt itt hattal föntebb. Megvan?
 12. A megkérdezett 6.373.243.993 emberből. 1580 ember jegyezte meg a férfi főszereplő nevét. 6.373.245.999 a női főszereplőét.
 13. Forrás: BBC.
 14. Ezek a képek pusztán véletlenül keveredtek ide.
 15. Hála Bill Gatesnek és az általa tárolt 100%-os internet másolatnak, megmenekült az emberiség. Most egy perces néma csönd Bill Gatesért, aki 2000$-ját áldozta fel e nemes célért.
 16. Állítja Hugh Hefner.
 17. Egy férfi sztriptíztáncost.
 18. Egy, az amerikai Fehér Házban elhangzott beszéde során nyilatkozta Barack Obamának.
 19. Valaki megpróbálta egy Spongyabob ábrázoló képből kiszedni az illegális pálinkát.