Stephen Colbert

Az Unciklopédiából
Pic3.jpg

Ő Legmagasabb Főhercegi Felsége New York, California, Washington, Maryland és Rhode Island Grófja Stephen Cobert Admirális Ellentengernagy az Amerikai Egyesült Államok Császári Trónja Mennyei Örököse és Magyarország Leendő Miniszterelnöke valamint a Megyeri Híd Királyi Ura (szül. ~40 éve – még ma is él), az Egyesült Államok legjelentősebb közszereplője, Magyarország legfőbb külhoni védnöke. Számos hívét szellemességével szerezte.

Élete kezdeti szakaszáról keveset tudunk, de az biztosnak tűnik, hogy akkor is Stephen volt a neve.

Mindenesetre, fiatalkora után fokozatosan meghódította Az Egyesült Államokat, kiűzve onnét a diktátorként uralkodó George Bush ördögi seregeit. A Nép éljezései között 2005. szeptember x-edikén vonult be a Birodalmi Fővárosba, Washingtonba. Ekkor megkapta az "Ő Legmagasabb Főhercegi Felsége New York, California, Washington, Maryland és Rhode Island Grófja Stephen Cobert Admirális Ellentengernagy az Amerikai Egyesült Államok Császári Trónja Mennyei Örököse" címet. Megjegyzendő, azért csak "az Amerikai Egyesült Államok Császári Trónja Mennyei Örököse", mivel G. Bush még mindig nem mondott le, ugyanis ő seregei leverését hallva bezárkózott a Legfelsőbb Birodalmi Hivatal Fehér Főépületének a mellékhelyiségébe, ahol mind a mai napig az árnyékszéken trónolva várja azt, hogy Colbert elhagyja a fővárost és az országot is. Persze lehet az is, hogy csak azért van ott, mert a vacsorára elfogyasztott babgulyástól ártják a szelek.

Colbert később, 2006-ban megválaszotta magát Magyarország miniszterelnökének is, demokratikus úton; az ország 10 millió lakójából 17 millió rá szavazott, sőt, egy hidat is el akartak róla nevezni. Ekkor került titulusába a "Magyarország Leendő Miniszterelnöke valamint a Megyeri Híd Királyi Ura" rész.

Legfőbb ellenfele a földre szállt gonosz megszemélyesítője, az ördögi Chuck Norris, aki ellen már évtizedek óta küzd – elvégre amikor Norris fekvőtámaszt végez, akkor nem önmagát emeli, hanem a Földgolyót nyomja le.