Módosítások

Szocsializmus

1 087 bájt hozzáadva, 2014. február 10., 19:19
Új oldal, tartalma: „A '''szocsializmus''' már pedig van. A szocsializmus eszméi Szocsi i. e. 842-es olümpiáján fogalmazódott meg. A szocsializmus eszméinek fő hirdetője ''T. Boris…”
A '''szocsializmus''' már pedig van. A szocsializmus eszméi Szocsi i. e. 842-es olümpiáján fogalmazódott meg. A szocsializmus eszméinek fő hirdetője ''T. Borisz Avgyejev'' volt, aki egy sajnálatos fiaskó után elhalálozott elesése közben.<ref>Előfordulnak balesetek, ha valaki elárulja Oroszországot...</ref> A szocsializmus fő tanait kidolgozók legfőképp a sílővészet nevű ókori játék résztvevői voltak, akik idő előtt elhaláloztak különböző lőfegyverek (csuzli, fapintyula, Garfield és társai) okozta sérüléseknek köszönhetően.

A szocsializmus eszméi a 10000 éves Ganümédeszi birodalom fő eszméjévé vált. Bár ezzel nem sokan számoltak, de azért nagy befolyással volt a birodalommal, főleg a kákalagok és abólintérek kereskedelmére volt kifejezetten hatással: hol betiltották és hol engedélyezték a kereskedelmüket elvi okokra hibádzokdva. Erről a nabooiak tudnának mit mesélni.<ref>De nem teszik. Inkább lőnek.</ref>

----

<references>

[[Kategória:Sport]]
[[Kategória:Paródia]]
[[Kategória:Marhaság]]
690
szerkesztés

Navigációs menü